Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet sajátként szeretni más...

Lehet sajátként szeretni más gyerekét? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tehát adott mondjuk egy házaspár ahol van vagy lesz közös gyerek és az egyik félnek van már mástól egy gyereke, aki mondjuk nem is állandóan velük lakik? Lehetnek így normális család vagy a nagyobb gyerek mindig kicsit kívülálló lesz?
2020. ápr. 20. 20:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két gyerekem van és csak a kisebbik közös, de nem teszek köztük különbséget. De nálunk ez azért lehetséges, mert hivatalosan is szülője vagyok a nagyobbik gyereknek is, a vér szerinti anyja meghalt sajnos születéskor és már egész kicsi (1 éves) kora óta én vagyok az anyja.

Ha csak néha-néha látogatna minket, nyilván nem így gondolnék rá, akkor is szeretném, de nem így. És nekem van saját is, tudom miről beszélek, nincs különbség.

Mindkét gyerekemért tűzbe mennék hezitálás nélkül.

2020. ápr. 21. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!