Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha édesanyám...

Mit csináljak, ha édesanyám nem enged ki a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kisvárosban lakom, hivatalos adatok szerint nincs koronavírus-fertőzött itt, de soha sem lehet tudni. Közel 40 napja nem hagyhattam el a házat, mert édesanyám nem engedi meg, mondván, hogy elkapom és kórházba kerülök. Hatan vagyunk összezárva egy meglehetősen kicsi házba, és kezdek becsavarodni. Rengeteget sportoltam a lezárások előtt, és nagyon megérzem a hiányát, ezért már napok óta kérlelem őt, hogy hadd mehessek el futni a kora reggeli vagy késő esti órákban egy 20 percre, de hajthatatlan, az egyetlen amit elértem, hogy elmérgesedett a viszonyunk. Próbáltam neki racionális érveket felhozni, hogy miért nem lesz semmi bajom, ha 20 percet futok a kihalt utcákon, de nem tudtam rá sehogyan sem hatni. Esetleg valami ötlet, hogy hogyan győzzem meg?

Van egy talpalatnyi betonozott kertünk/kocsibeállónk 15x5 méteres kb, és azon futottam, viszont a szomszéd kutyája egyfolytába ugatott ahogy futottam, és emiatt a testvéreim nem tudtak tanulni, így ez sem megoldás.

Abba már teljesen beletörődtem, hogy nem láthatom a barátnőmet és a haverokat, nem is ezt kérem, hanem mindössze 20 percet szeretnék futni. Valami ötlet, mivel győzhetem meg?

17F

2020. ápr. 20. 13:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kocsitok van? Ha van kerd meg valamelyik szulodet vihyen ki egy szantofold vagy kiseeo melle. Kisvaros hataraban biztos van valami...es odaig kimentek autoval es ott kiszallsz es futsz. Aki kivisz az meggyozodhet rola, hogy kozel s tavol senki igy biztos nem vagy veszelyben.

En ezzel ervelnek. Es igy mindenki jol jar. Aki kivisz addig hallgathat radiot, mobilizhat aludhat. Jo koran menjetek. Rendor se tudna belekotni hiszen sportolni vittek ki.

2020. ápr. 20. 22:19
 22/22 anonim ***** válasza:
A szomszeddal.beszelj. kerd meg hogy napi 1 orara kimennel az udvarra es hogy o mikor tudna a kutyajat bezarni valahova vagy akkor elvinni setalni, hogy ne ugasson annyira. Szerintem ez is egy megoldas.
2020. ápr. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!