Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám emlékére csináltattam...

Apukám emlékére csináltattam egy tetoválást és anyukám így reagál mit tudok vele csinálni?

Figyelt kérdés
Apukám 16 éves koromban meghalt és már akkor ezt kértem de elutasította a koromra hivatkozva. Most hogy betöltöttem a 18 - at így megcsináltattam és nyilván nem tetszik neki. (nem egy tetkó ellenes ember egyébként ) Akikkel eddig beszéltem mint azt mondták hogy valószínűleg féltékeny ezért múltkor felhoztam neki hogy legyen egy anya lánya tetkónk de a párja nem engedi neki. Tudok valamivel segíteni azon hogy ne érezze hogy féltékenynek kelljen lennie? Ő nevelt fel miután apával elváltak (persze apa is támogatott és látogatott rendszeresen)szóval megértem a helyzetét.

2020. ápr. 18. 21:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Tetoválással emlékezni egy elhunyt szerettünkre elég proli dolog.
2020. ápr. 18. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
1. Vagyok. a járvány is egy hónapja van. Gondolom unalmas otthon az élet. Ha vége talán ideje elköltözni. Most tényleg ez a legnagyobb problémátok. Komolyan anyádra ütöttél kínlódsz itt a semmin vele együtt. Talán találjatok ki valami jobb programot. Ha meg mindig apáddal szekált anyád akkor min vagy meglepődve? Ha nincs kedved hallagatni akkor lakj máshol felnőtt vagy! Közös tetoválás anyuval? Tiszta óvoda.
2020. ápr. 18. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
24%
Vicces. Szerintem mindenkivel csináltass közös tetoválást aki fontos neked, nehogy megsértődejenek a többin. 10 év múlva rajtad lesz az egész utónévkönyv. 😂😆 Megáll az eszem milyen emberek vannak. Irigylem a problémáid.
2020. ápr. 18. 23:27
 14/22 Andizsuzsi ***** válasza:
91%
Anyád nem féltékeny, hanem nehezen viseli, hogy valamit, amivel ő nem ért egyet és nem engedett, amíg volt beleszólása megcsináltál, amint már nem volt. Ez az "én már betöltöttem a 18-at, azt csinálok, amit akarok" verte ki valószínűleg a biztosítékot.
2020. ápr. 19. 08:41
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Tedd fel magadnak a kérdést,miért is csináltattad ezt a tetkót! Apukád miatt akkor lett volna értelme mikor még élt! Magadnak sem kell bizonyítani, hogy neked fontos volt az apukád! Marad anyukád, ami valószínű, vele akartad tudatni ki, mit jelent az életedben! Nem biztos, hogy ezt így, ebben a formában szerencsés volt megtenned! Anyukáddal való kapcsolatodat ne tetoválással tedd érzékelhetővé, hanem a tetteiddel,mondd el neki az érzéseid, ne magadra írd!
2020. ápr. 19. 08:45
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan miből gondolod, hogy féltékeny?

No vagyok és a lányom csináltatott egy tetoválást magának: Anya felírat és egy virág. Total értelmetlennek tálaltam már az ötletet is és habár technikailag gyönyörű, mégsem tetszik. Nem si értem, mi értelme, de az ő dolga. Akkor én most féltékeny vagyok? Magamra? Vagy simán csak meg lehet a magán véleményem, hogy nem tetszik?

2020. ápr. 19. 08:53
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
#15 vagyok! Azért az is sok mindent elárul rólad, hogy anyukád nem szerette volna, hogy tetováltass, te azért is megtetted! Akkor mi a problémád? Lehet lepontozni!
2020. ápr. 19. 09:11
 18/22 anonim ***** válasza:
13%
Feltennél egy képet arról a tetoválásról?
2020. ápr. 19. 09:44
 19/22 Bellatrix:3 ***** válasza:
82%

Az én anyukám is utálja az összes tetoválásom, mind a 8at. De ez van én mindet 18 éves korom után csináltattam és nem egy van valamenyik szerettem emlékére. Én nem gondolom prolinak. Plusz az én anyám egyenesen ellenez minden hasonlót és bár mindegyiknél kisebb hisztiroham tör rá hát nem az ő teste és nem az ő pénze. Sajnos nem tudsz ezzel mit kezdeni bár én soha nem mondom meg senkinek, hogy mit csinaljon magával. Volt olyan párom aki félve kérdezte, hogy tetováltathat-e és meg is mutatta mi az. Mondtam neki, hogy rendes tőle, hogy szólt de azt csinál amit szeretne én nem fogok ebbe beleszólni.

Az anyukáknak általában nehéz felfogni, hogy egy idő után semmi beleszólásuk az életünkbe és nem minden úgy lesz ahogy azt elképzelik.

2020. ápr. 19. 14:20
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
Az anyukák valószínűleg felfogják, hogy mibe van beleszólásuk! Hangot azért adhatnak a nem tetszésüknek!
2020. ápr. 19. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!