Pénteken csináltattam tetoválást és már nagyon be van dagadva. Fáj, piros és mintha meleg is lenne. Elmúlik pár napon belül vagy baj van?
Figyelt kérdés
Főleg akkor fáj y ha hozzáérek, vagy megmozdítom. Karomon dagadt be. Kétszer mentek át rajta, de olyany mintha egyre rosszabb lenne...2019. ápr. 14. 05:13
1/3 anonim válasza:
Nekem 4 tetoválások van. Ha 6 nap után is be van dagadva, fáj, ég okvetlen keress fel egy bőrgyógyászt. Egyébként mekkora a tetoválás? Első?
U.i. mielőtt rendes tetoválást csináltat valaki először egy pettyet szabad csak, mert ha allergiás rá úgy nem akkora a veszély.
2/3 anonim válasza:
van azóta fejlemény? mi lett a karoddal?
3/3 A kérdező kommentje:
Már jól van, köszönöm szépen. Csal valamiért ilyen rosszul reagált rá. Nem tartott hat napig, de kb 3 napig nagyon be volt dagadva és fájt
Elég nagy tetoválás és nem tudtam, jogy teszt kell előtte...
2019. máj. 5. 02:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!