Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem tud egy...

Anyám miért nem tud egy kicsit is odafigyelni a másikra?

Figyelt kérdés

Azt hiszi minden körülötte forog. Ha éjszaka én véletlen belerúgok az asztal lábába, mert direkt nem kapcsoltam sehol lámpát, hogy anyámat meg ne zavarjam, és ő felébred, akkor elkezd velem ordítani, hogy ő aludna, meg miért nem bírok kicsit is odafigyelni, meg bla bla bla.

És hogy közben ő mit csinál? Éjszaka akárhányszor vécére megy lehúzza, lámpát kapcsol. hajnali 4-kor a redőnyöket húzogatja.

Mit képzel? Más nem akar aludni? Én mindent megteszek, hogy "őfelsége" nyugalmát meg ne zavarjam, sose kapcsolok lámpát abban a házban ahol én is ÉLEK nem merek vécére se menni, nehogy arra is felébredjen, lehúzni meg főleg nem merem. Erre ő, ha rossz éjszakája volt mintha a vlág tudtára akarná hozni. van, hogy hajnali 2-kor mosogat, úgy csörömpöl, azt hiszem betört az ablak.

És még én vagyok az aki csak magával törődik.

Amikor lenne egy alkalom, hhogy ajj de jó, másnap végre nem kell korán kelni, elég, ha csak 9-kor, mert 10-kor lesz óra, ezt elmondom neki is, meg minden, tud róla.. és mit csinál? már hajnalban mosogat, felhúzza a redőnyöket, húzogatja a vécét. Amikor meg egyszer szólni mertem, hogy ezt nem tudná-e kicsit később csinálni, napokig tartó ricsajjal kezdett velem ordítani mint a sakál. szó szerint napokig ha csak levegőt is vettem már leordította a fejem.

2020. ápr. 17. 09:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg porszívózz ki, rakj rendet, töröld le a port, csinálj valami hasznosat! Anyudnak is jobb lenne, ha nem fetrengenél az ágyban, megosztanátok a munkát.

Neki sem jobb az összezártság, te meg csak pihengetsz egész nap. Neked nem kell tanulni?

Ja, vegyél egy zseblámpát, akkor nem rúgsz éjjel az asztalba!

2020. ápr. 17. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Laktam ilyen emberrel együtt. Esélyesen nem veled van baja, hanem mással, csak rajtad vezeti le. Ezen csak a különköltözés fog segíteni.
2020. ápr. 17. 10:45
 13/14 A kérdező kommentje:

naná, hogy kell tanulni. 17 vagyok, 10.-es :) és tanulok is. De azért nehogy már megmondják, hogy mikor keljek fel. nincsenek határidők, tehát nem vagyok semmihez kötve.

Nem veszek részt abban a munkában ami hiába való. Pl mosogatás. Azért vettünk mosogatógépet. Vagyis nem vettünk, hanem a konyhához járt. De ez melléeks .az a lényeg, hogy van.

Miért tennél 200km-es kerülőt, ha csak a szomszédba kell menni? Ugyanez a helyzet a mosogatással is. Gondolom nem tudod, de mindig én takarítok. én mosok fel mindkét szinten. Én porszívózok. Amióta elment a bejárónő, mert a cégénél visszahívták ez a vírus miatt azóta mindent én csinálok.

Amúgy eltudom képzelni, hogy utál engem és azért csinálja "újra" ezeket éjszaka, hogy elhitesse velem, hogy még éjszaka is dolgoznia kell.

2020. ápr. 17. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért az se normális, hogy ennyit alszol. Az se, hogy nem húzod le a WC-t. Vagy hogy csak hétvégén akarod elmosni a hétfői koszos tányért.

Ilyen igénytelen gyereket nem csoda, ha próbálnak felrázni kicsit.

2020. ápr. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!