Minden témámra az a válasz hogy engem ez nagyon nem érdekel?
Anyám ilyen. 2 éve lett ilyen, semmit nem mondhatok neki. Kérdeztem hogy van most hogy otthon kell lenni? Őt ez nem érdekli, ne beszéljek erről. Munkámról mesélek, nem érdekli. Kb mindenre ezt mondja. Ha nem mondok semmit akkor az ő munkájáról beszél, de visszakérdezni nem szabad, mert akkor azzal jön hogy hülye vagyok hozzá, ne osszam az észt. Ha szépen csendbe vagyok, akkor minden jó. Nem találtam még témát amire ne mondaná hogy nem érdekli. Sajnos leforrázóan bunkón mondja ilyenkor, nagyon rosszul esik.
Másnak is van ilyen szülője? Hogyan lehet ezt kezelni mi a titok nyitja?
Keresni kell egy másik szülőt.
Én próbálok ugyan, de nem megy, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell adjam.
Anyád depressziós lett valamitől 2 évvel ezelőtt, ezért elfásult, kiégett.
Ismerem ezt az állapotot, a környezetének is nehéz, de igazából neki a legrosszabb.
Akkor anyikádat nem érdekli semmi, de te se hallgasd meg őt, mert a panaszai, és a depressziója mérgezik a lelkedet. Mondd, hogy nem érdekel és ennyi.
Hány éves vagy? 18 felett el szabad költözni és nem kell anyukát otthon őrizni, mint egy idomított öleb.
találj neki egy faszit, amelyik a tenyerén hordoz egy elhízott, flegma, agresszív, arrogáns vénasszonyt.
Kb 3 ceruzaelem kellhet bele.
Hány éves anyukád?
Én is arra tippelnék, hogy kezd szellemileg leépülni.
Habár, ha van munkája, akkor még 65 év alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!