12 éves fiam. Ma elküldtem, az apjához. Nekem jött! Jól tettem?
"11 éve nevelem fiam, 12 éves, és lányom 15 lesz most"
Hol volt az első 1 évében?? Jó lenne tudni, mert lehet ott történt vele valami, amit azóta se tud feldolgozni.
"Nem én csinálom, a leckéjét."
Akkor most döntsd el, hogy mit akarsz hazudni, és tedd azt következetesen!
A kérdésben azt állítottad, hogy te, meg a "mama" csináltátok a leckét. Másfél órán át a Toldit. Most meg azt állítod, hogy nem te csináltad. Miért várjunk a gyermektől következetességet, amikor az anya sem következetes?
Ráadásul a reakcióidból ítélve láthatóan semmit nem fogtál fel abból, amit mondtunk. Sikeresen belekötöttél a leglényegtelenebb dolgokba.
A gyerkőc meg van egy tippem, hogy honnan tanulta el a trágár stílust.
Előbb nézz magadba! Nem ártana az önismeretedet is fejleszteni. A gyerekkel kapcsolatban meg kérj tanácsot egy pszichológustól. Gyanítom, nagyon komoly nevelési problémák vannak, kezdve a következetlenségtől a "mostohagyerekkel" történő gyökeresen más bánásmódig. Kérj tanácsot egy szakemnbertől, hogy hogyan hozhatnád helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!