Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ez? Nagyon érdekelne...

Miért van ez? Nagyon érdekelnek a lányok, rengeteget gondolok rájuk. De a szüleimmel nemhogy a szexualitásról, még a szerelemről sem merek beszélni.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 14. 23:49
 1/9 anonim válasza:
99%
Sajnos nem olyan a kapcsolatotok, előfordul az ilyen. Vagy legbelül cikinek érzed. Ők beszélnének ilyenről veled? Vagy sosem próbáltak nyíltan beszélgetni ilyenekről?
2020. ápr. 14. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Szia

Gondolom kamasz vagy és a kamaszok nagy %-ban cikinek érzik ha a szüleikkel a szerelemről esetleg a szexről kell beszélni.gondolom te is cikinek tartod ha a szüleid előtt arról kell beszélni hogy eppen melyik lány tetszik meg a masztiról.

2020. ápr. 15. 00:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, jól érzed.
2020. ápr. 15. 00:50
 4/9 anonim válasza:
97%
Kamaszkorban szerintem mindenki átmegy egy ilyen fázison. Én is világosan emlékszem a sajátomra, ráadásul tetézte a rosszat, hogy nekem totálisan elutasítóak voltak a szüleim akármikor is próbáltam óvatosan szóba hozni a témát. Én már tudatosan igyekszem másként viselkedni a saját lányommal, ugyan kicsi még, de szeretném ha nem lennének tabuk, mindent meg lehet beszélni csak a saját nyelvén. Valahogy próbáld meg feldobni a labdát a szüleidnek, hidd el, ők is megértik, hogy ebben a korban vagy és ez téged most érdekel. Lehet, hogy egy nagyon pozitív csalódás lesz és kikerekedik belőle egy szuper beszélgetés.
2020. ápr. 15. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha bármi kérdésed van, akkor tedd fel ide nyugodtan. A szülőktől függ, hogy reagálnak erre. Számukra is kicsit kellemetlen, hogy erről kell beszélni, pedig teljesen normális a dolog.
2020. ápr. 15. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Es egyáltalán miről kellene a szüleiddel beszélni?

Én se kötöttem mindent az orrukra, es az én idomben meg internet se volt minden lépésre.

2020. ápr. 15. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Írjál nyugodtan privátot. Megértelek, én is így voltam.
2020. ápr. 15. 17:10
 8/9 anonim válasza:
100%
hat nem tudom de en is ilyen vagyok es amikor pl anyuval elkezdenek errol beszelni meg a pasikrol egybol jon azzal h meg tul fiatal vagy pedig 15 vagyok nem azt mondom en nem akarom eroltetni de meg beszelni sem lehet errol, apa meg csak rohog ha szobahozom ezt az egeszet es azt mondja h ne is almodjak rola, hat b+ mi legyek apaca, annyira idegesitenek ezzel kapcsolatban is...
2020. ápr. 15. 22:41
 9/9 A kérdező kommentje:
De én szóba sem merem hozni, nemhogy elutasítanák, ők beszélnének róla de nekem nagyon ciki, kellemetleg...
2020. ápr. 15. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!