Más családokban is az egyik gyermek sokkal többet kap mint a másik?
Az egyiknek sokkal többet adnak míg a másiktól megvonnak javakat.
Közben pedig ha megkérdezik a szülőket ők mind a kettővel ugyanolyan jóságosak.
Anyagilag azonos értékűt kaptunk, csak mást. Nővérem házat, kocsit, jogsit kapott, én lakást és fizették az összes kiadásom az első alapszakom alatt is.
Törődésből én kaptam többet, nővérem épphogy 18 volt, kiment külföldre, a házát kiadta, a kocsit eladta, én maradtam úgymond a szüleimhez közel, emiatt közelebb is állok hozzájuk.
Megvonni sose vontak meg tőlünk semmit, de igen volt, hogy valamelyikünk többet kapott, mert többre volt szüksége. A gyerekek sem egyformák az életük sem, az igényeik sem, a család helyzete sem minden évben.
Nem sajnálom egyik testvéremtől sem, amit kapott és én esetleg nem, ahogy remélem ők sem sajnálják tőlem.
Igen. Ha sírok rajta sem fog változni a helyzet, szóval a saját lelki békém érdekében elfogadtam, elengedtem.
Azért remélem az összes ilyen szülő ha bajba kerül és ápolni kell, először a “kedvenc” gyerekéhez fog szaladni...
Nálunk se veszik észre a szülők. Anyám az oriási nagy 2 emeletes házát ajándékba adta a testvéremnek mert "gyereke lett" és kell a kertes ház.
Testvérem már korábban kapott ingatlant a fővárosban apámtól is azaz most 2 ajándék ingatlanja lesz.
Én is kaptam de huszadennyi anyagi javat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!