Miért mellőzik a családokban az Évák névnapját?! Az egyetlen névnap, amelyből nincs másik és nem is létezik, mert szentestén van!
Én Éva vagyok... :D
Egyáltalán nem bánom, hogy éppen karácsonyra esik a névnapom, azt sem bánom, hogy ilyenkor inkább a karácsonyt ünnepeljük, mint engem.
Már kicsi korom óta megszoktam, hogy ez így van.
Lehet, hogy nem a névnapomat ünneplik, de én mégis elmondhatom, hogy mindenkinél szebb és pompásabb névnapom van minden évben : melyik másik névnapon van ennyi dísz és ennyi ünneplő ember az egész Földön, ha nem éppen karácsonykor???...
Nekem nem is kell ennél szebb ünneplés! :D
és én mit szóljak:)?
Éva vagyok és 25.én karácsonykor van a szülinapom?:D
Szerintetek?
Van azért annál rosszabb is : Én Éva vagyok és a szülinapom szeptember 1-én van!!! 8-[
(Az iskolakezdés napján, ami egyáltalán nem ünnep, mindenki stresszel a suli miatt, közutálatnak örvendő nap!)
Van ilyenkor kedve valakinek ünnepelni???
(második voltam)
Nem értem, ezzel mi a baj, mi a barátnőnket megünnepeljük, külön névnapi ajándékról, virágról sose feledkezünk meg, bár nem a neve napján ünnepeljük, hanem 1-2 nap késéssel, hiszen a névnapján mindenki a családjával van.
36/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!