Milyen érzés olyan családban felnőni, ahol a szülők nyíltan vállalják a nyitott kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 11:52
11/13 anonim válasza:
Nem talalkoztam napi szinten a szeretőikkel. Nem laktak nálunk meg ilyenek. Amikor kicsi voltam kvázi mint egy családi barát voltak bemutatva. Nem előttünk csinalták a dolgokat. Volt ez a nyaralás meg egy két ilyen eset de ezen túl nem sokat vettem észre abból hogy nyitott kapcsolatban élnek.
12/13 anonim válasza:
Ezekben az esetekben nem feltétlenül a nyitott kapcsolat tényével van/lenne a probléma, hanem annak nem megfelelő kezelésével. Lehet ezt az egészet jól is és rosszul is kommunikálni a gyerek felé, nyilván arra is odafigyelve, hogy annak mindig az életkorának megfelelően tálalják a dolgot, eleve csak annyit, amennyi őt érinti. Tartom, hogy ebben az esetben igenis kialakítható a harmónia, más kérdés, hogy valószínűleg ez elég ritka.
13/13 anonim válasza:
Felnőtt fejjel tudtam meg, hogy végig így éltek a szüleim és én semmit nem érzékeltem belőle. Amikor rájöttem, nyíltan elmondtak mindent. Nagyjából öt percig sokkolt, hogy szinte mindenki, akit barátnak gondoltam valójában szerető, de könnyen elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!