Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érzés olyan családban...

Milyen érzés olyan családban felnőni, ahol a szülők nyíltan vállalják a nyitott kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem talalkoztam napi szinten a szeretőikkel. Nem laktak nálunk meg ilyenek. Amikor kicsi voltam kvázi mint egy családi barát voltak bemutatva. Nem előttünk csinalták a dolgokat. Volt ez a nyaralás meg egy két ilyen eset de ezen túl nem sokat vettem észre abból hogy nyitott kapcsolatban élnek.
2020. ápr. 14. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Ezekben az esetekben nem feltétlenül a nyitott kapcsolat tényével van/lenne a probléma, hanem annak nem megfelelő kezelésével. Lehet ezt az egészet jól is és rosszul is kommunikálni a gyerek felé, nyilván arra is odafigyelve, hogy annak mindig az életkorának megfelelően tálalják a dolgot, eleve csak annyit, amennyi őt érinti. Tartom, hogy ebben az esetben igenis kialakítható a harmónia, más kérdés, hogy valószínűleg ez elég ritka.
2020. ápr. 14. 13:41
 13/13 anonim válasza:
100%
Felnőtt fejjel tudtam meg, hogy végig így éltek a szüleim és én semmit nem érzékeltem belőle. Amikor rájöttem, nyíltan elmondtak mindent. Nagyjából öt percig sokkolt, hogy szinte mindenki, akit barátnak gondoltam valójában szerető, de könnyen elfogadtam.
2020. jún. 28. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!