Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tesz anyám megjegyzéseke...

Miért tesz anyám megjegyzéseket a szexuális életemre?

Figyelt kérdés

anyám állandóan szexuális töltetű megjegyzéseket tesz, konkrétan mindennel kapcsolatban, de főleg nekem. én 18 éves vagyok, élek már bőven szexuális életet, de pont emiatt nem mondtam el neki az elsőt, el akartam kerülni a kérdéseit, meg biztosan elmondta volna a nagymamának, aki szörnyen pletykás, valószínűleg 1 héten belül az egész család tudott volna róla. olyanokat mond, pl hogy szerinte rosszul vertem fel a tojást, a pasim farkát majd ne ilyen rosszul verjem, meg a karantén elején én bevásároltam helyette, és megkért hogy hozzak nagy sárgarépat, én vittem is neki répát, erre elkezdi hogy ezek nem nagyok, ha szerintem ez nagynak számít akkor nagy bajok lesznek az ágyban, és innen konkrétan eljutottunk oda hogy majd ő megnézi a férjem farkát, ne okozzon csalódást. Néztem is hogy mi a qva isten...

ma egyszerűen kijelentette hogy fszhiányom van, nekem meg elment a türelmem, és odaszóltam apámnak hogy elégítse már ki anyámat, mert elviselhetetlen. többször is jeleztem, hogy ezeket a megjegyzéseit mellőzze, de nem hagyja abba.

nem értem, eszembe nem jutna szülőként ilyeneket mondani.

valószínűleg náluk vannak gondok a hálószobában, elengedem a fülem mellett már, de néha nem tudom hogy röhögjek vagy sírjak. másnak volt esetleg ilyenje, mit lehetne tenni?

2020. ápr. 13. 15:54
1 2
 11/17 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
100%
Bunkó p*.csa. Mi az, hogy megnézi majd a férjed farkát? Törődjön a saját sexuális életével.
2020. ápr. 13. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező: válaszokat nem olvastam, ha már írták akkor elnézést:

Mondd meg neki, hogy szálljon le rólad nagyon sürgősen és ha nem bír a túlfűtöttségével, vegyen egy hataqlmas segédeszközt magának és azzal játszadozzon, vagy tegyen bármit, de téged hagyjon békén. Közölheted azt is, ha neki valami komplexusa van a szexualitással kapcsolatban, arról te nem tehetsz és ne rajtad vezesse le.

Rendkívül határozottan, de indulatmentesen mondd meg ezeket neki (vagy amit gondolsz).

2020. ápr. 13. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg, vegyél neki egy hatalmas műfarkat. Hátha attól lenyugszik.
2020. ápr. 13. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Megnézi a férje farkát. Ezt elkéozelem, hogy az anyuka már ott vár a hálószobában kezében vonalzóval és tolómérővel :)
2020. ápr. 13. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Küldj egy képet anyádról ha bejön szívesen megcsinálom.

Win-win helyzet.

2020. ápr. 13. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Van mèg lejjebb?? Ha kamu is a kèrdès, akkor is elèg beteg ha ilyet kitalàlsz ha meg nem, a csalàdod lehetőleg ne szaporodjon tovàbb...
2020. ápr. 13. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az jött ilyenkor, hogy szexelek két afrikai egyetemistával , felvettük videóra és megmutattam neki :D csak nézett h én milyen vagyok, utána én lettem a rossz. Semmi sem jó..
2020. ápr. 14. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!