Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell világjárvány...

Miért kell világjárvány esetén elcipelni a gyerekeket akár csak a külön élő szülőhöz is?

Figyelt kérdés
Nem is értem mi van az emberekkel, tele van a gyakori ilyen témákkal ahol vagy éppen az anyuka erőlteti hogy az apa vigye el a gyereket vagy az apuka nem fogja fel hogy most nem lenne célszerű! Komolyan ha már a saját egészségeteket nem féltitek szülő létetekre a gyerekét se? Mért kell veszélynek kitenni a saját önzőségetek miatt?
2020. ápr. 10. 12:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Már akkor tudtam, hogy neked a nővel van bajod, amikor még nem is írtad, hogy pasidról meg a gyerekéről van szó, annyira tisztán látszott, hogy csak gyűlölködsz... nem véletlenül kérdeztem rá.

Áruld el, miért vagy ennyire aljas?

2020. ápr. 11. 09:39
 32/38 A kérdező kommentje:
Konkrétan a mi helyzetünkben semmi bajom nincs a gyerek anyjával, sőt akár hiszitek akár nem ő otthon van egész nap a gyerekkel és nem panaszkodik, sőt ő maga mondta hogy amíg tart ez a helyzet nem engedi sehova, a párom ezzel teljesen egyet értett, ő se háborgott ezen, ha úgy van közben beszél a gyerekkel telefonon. Nálunk az egész családban érdekes módon felfogta mindenki, hogy az egészség a legfontosabb és senki nem hisztizik ilyeneken mint sokan itt a gyakorin, jah meg óvodás korú a párom gyereke és ő maga is mondja hogy nem jön amíg tart az egész. Szóval megint kicsit túl van hisztizve ez az egész!
2020. ápr. 11. 10:41
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Te!

Írd már meg nekem,hol lehet jelentkezni erre a "megkapod a teljes fizud és közben maradj nyugodtan otthon a gyerekeddel" lehetőségre,mert én BizIsten nem látom!

Az egy dolog,hogy én ilyen pancser vagyok,de hogy minden ismerősöm is,az már hallatlan.

Mesélj még!!!!!!

2020. ápr. 11. 10:52
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy te hisztized túl? Ugyanis te vered itt magad, hogy kinek mit kellene csinálni...
2020. ápr. 11. 11:06
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

De még mindig nem értem mi közöd máshoz?

A másik! Lehet te elvagy otthon meg a családtagjaid a seggeteken! De! Nekem dolgoznom kell (buszozom), nem úgy működik, hogy csak elmegyek tappenzre! Ha el is mennék, akkor meg az a pénz nem igazán elég...most, hogy vettünk házat, oda is ki kell járni! Kutyákkal is el kell menni! Futni is járok barátnőmmel, mert eddig is edzettem (erdőbe megyünk és kerülünk másokat)! Papámhoz nem megyek! Nem látta a dedunokáját 3 hete kb!

Boltba is megyünk 3 naponta kb! Anyám is viszi a lányom és néha a párom vigyáz rá (ő otthonról dolgozhat)! Ugye ovi nincs meg amúgy is dolgozni kell! Kesztűt felveszem, maszkot nem!

Most kocsi szervizbe, busszal megyünk!

Ahelyett, hogy itt másokon lovagolsz meg másokat ocsarolsz, nezz magadba! Örülj neki, hogy te megteheted, hogy otthon tespedsz. Más nem teheti meg! Legfőképpen meg a saját életeddel foglalkozz! Nem tudom alapból ilyen a "másikat lesem" típus vagy e vagy a karantén ment az agyadra!

N27

2020. ápr. 11. 13:57
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
A másik, oké vigyázzon mindenki, de a vírus van túltolva! Nem az, hogy egy normális apa viszi a gyerekét!
2020. ápr. 11. 13:58
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor kb az összes anyukának aki egyedül neveli a gyerekét a helyzet miatt fizetett szabadságot adnak, ezért cserébe úgy gondolom igenis kötelesség otthon lenni a gyerekkel! Nem azért kapta azt hogy na majd akkor ő otthon sorozatozik vagy elmegy egész nap shoppingolni, a gyereket meg lepasszolja az apjának. "

Ez is mi? Marhára elvagy tévedve! Ismerősömet kirugták, mert nem termel a gyár! A másikat kirugjá, ha nem oldja meg a gyereket! És sok ilyen van! Élni meg kell valamiből nem? Vagy te ezt hogy gondolod? Nem mindenki kap ám fizetett szabit!

Meg apuka vigye csak a gyereket! Úgyis ritkán látja, most többet viheti! Egy normális apának ez nem gond sztm!

Egy barátomnál 2 hete lassan ott a lánya! Örül, hogy viheti, anyuka meg gürizik eleget, hogy most végre pihenjen!

Nem látsz bele másba, ha esetleg van olyan, akit ez nem érdekel és megy ugyan úgy, ahhoz sincs semmi közöd!

2020. ápr. 11. 14:05
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, majd, amikor lesz egy gyereked a férjedtől, akkor kérlek olvasd el újra ezt a kérdést. Ha lehet, minden évben, amikor idősebb lesz a gyerek. ;)
2020. ápr. 11. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!