Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell világjárvány...

Miért kell világjárvány esetén elcipelni a gyerekeket akár csak a külön élő szülőhöz is?

Figyelt kérdés
Nem is értem mi van az emberekkel, tele van a gyakori ilyen témákkal ahol vagy éppen az anyuka erőlteti hogy az apa vigye el a gyereket vagy az apuka nem fogja fel hogy most nem lenne célszerű! Komolyan ha már a saját egészségeteket nem féltitek szülő létetekre a gyerekét se? Mért kell veszélynek kitenni a saját önzőségetek miatt?
2020. ápr. 10. 12:04
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
na itt az utolsó szituációban látszik a tipikus önző apuka viselkedése! Nem érdekli hány embert sodor veszélybe, csak legyen meg amit akar. Én nem adnám oda
2020. ápr. 10. 16:45
 22/38 A kérdező kommentje:
Sztem te meg inkább vállald be a szemét anyuka szerepét, mint hogy az egyik gyereked beteg legyen
2020. ápr. 10. 16:45
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
Tehat,ha mondjuk csak két év múlva lesz ellenszer,akkor apuka két évig rá se néz a kölykére?Szépek vagytok.
2020. ápr. 10. 16:52
 24/38 A kérdező kommentje:
Az nem igaz, hogy rá se néz, közben felhívja telefonon. Amúgy eddig is volt hogy hónapokig nem tudtak találkozni, mert nem lehetett úgy összehozni
2020. ápr. 10. 17:00
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerek érzékenyebb egy felnőttnél és szükség van, hogy a biztos pontok megmaradjanak az életében; lássa anyát és apát úgy, ahogy eddig. Fontos persze, hogy tudja és értse, mi zajlik körülötte, de azt is tudnia kell, hogy attól még ott vannak neki a támaszai, szeretik őt és nem kell pánikolnia.

Egy gyerek, mint írtam, érzékenyebb, sokkal nehezebben éli meg az egészet, ha elhanyagolva érzi magát.

Nagy károkat okozhat egy gyerekben, hogy tudja, baj van és egyedül éli meg az egészet.

2020. ápr. 10. 17:34
 26/38 anonim ***** válasza:
88%
És az nem fenntartható hosszú távon, hogy felhívja telefonon meg videó chatel vele meg a többi. Fontos, hogy megmaradjon a kapcsolatuk élőben.
2020. ápr. 10. 17:35
 27/38 anonim ***** válasza:
94%
De azt továbbra sem értem mi közöd más életéhez? Neked nincs?
2020. ápr. 10. 17:46
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem értelek!

Szóval ha ne adj Isten elválnék,kutya kötelességem lenne BÍRNI MINDENT EGYEDÜL?

Járjak el dolgozni,de közben otthon is legyek az oviskorú gyerekemmel?

Lássam el a házimunkát és tanuljak közben a sulis lányommal is?

Tökre szeretem magam,de ekkora superwoman azért nem vagyok!

Most akkor szégyelnem kéne magam,hogy elengedem a SAJÁT APJÁHOZ?

A férjednek ennyire természetes,hogy az exe mindent bír EGYEDÜL?

2020. ápr. 11. 07:46
 29/38 A kérdező kommentje:
#28 most az anyukát sajnáljam? Mikor kb az összes anyukának aki egyedül neveli a gyerekét a helyzet miatt fizetett szabadságot adnak, ezért cserébe úgy gondolom igenis kötelesség otthon lenni a gyerekkel! Nem azért kapta azt hogy na majd akkor ő otthon sorozatozik vagy elmegy egész nap shoppingolni, a gyereket meg lepasszolja az apjànak
2020. ápr. 11. 09:19
 30/38 anonim ***** válasza:
66%
Nincs is hova menni shoppingolni.Ketten csinálták a gyereket,akkor foglalkozzon vele az apja is.
2020. ápr. 11. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!