Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimet minden zavarja. Mit...

Szüleimet minden zavarja. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

2 hét után hazajöttem, barátnőmnél voltam 2 hetet. Megtanultam főzni rántotta tojást, tükör tojást, bundás kenyeret.

Otthon nem főzhetek, mert hogy “nem takarítok el magam után”, ami nem igaz. Hogy nagy rendetlenséget csinálok magam után. Állandóan azt mondták, hogy te semmire való vagy, nem tudsz magadnak semmit megcsinálni, mindig várok a mama hotelre. Anyám takarító mániás. Ha valahol talál valamit, szóhoz tesz mindent. Barátnőmnél megcsinálom a kaját, és rendet csinálok magam után. Senki se cseszeget, jobban kijövök a barátnőm anyjával, mint a saját anyámmal. Jobban érzem magam ha a barátnőmnél vagyok, mint otthon.

Tegnap este nem vittem ki az alsó neműt, és reggel a szobám elé tették a piszkos alsó neműt. Barátnőmnél reggel mindig kiviszem. Nem tesz semmit szóhoz a barátnőm anyja.

Mindig cseszegetnek engemet, és barátnőm előtt. Aztán szomorú vagyok, ő is, hogy miért csinálnak így velem.

Tegnap este mosakodtam 10 percet, hogy állandóan hallották, hogy a víz megy. Hogy mit csináltam annyit ott. Borotválkoztam. Most mondtam volna, hogy “anya borotválkoztam”.

Barátnőmnél az anyja nem szól semmit ha nála vagyunk, és 10 percet vagyunk a fürdőben, de az anyámat minden zavarja.

Hogy nem lehet sehova menni szerdától. Csak munkába, és üzletbe. Természetbe mehetek sétálni? Vagy oda se?

Hétvégén rendeltem iPhone-ra töltőt, mert nem töltödött a mobilom. Aznap mehettem a töltőért. Anyámnak mikor ezt megmondtam, hogy nem vagyok normális. A barátnőm előtt így beszél velem. De hisz nem töltődött a telefonom.

Mit tegyünk? Nem bírjuk már ezt. Most mivel koronavírus van, nehezen találnénk lakást.

Kikészítenek idegileg. Én most lettem volna ezen a héten is a barátnőmnél, de az anyám mondta, hogy jöjjünk már el, “hiányozunk”.

Kérlek adjatok tanácsokat.

2020. ápr. 6. 12:07
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
22/F
2020. ápr. 6. 12:10
 2/32 anonim ***** válasza:
30%

Pazarlod a vizet. Mosogatni és borotválkozni állóvízben is lehet. A szennyesedet meg miért nem viszed ki?

Csomó mindenben ködösítesz nem fejted ki mit mondanak pontosan. Ha itt akarod a szüleidet szidatni, bővebb konkrétum is kellene.

2020. ápr. 6. 12:29
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Menjetek vissza a barátnődhöz és maradjatok ott. Egyébként se jó ide-oda költözni most. Ha hiányzol anyukádnak, sétálj vele egyet, nem forgalmas helyen, tartva a távolságot.
2020. ápr. 6. 12:44
 4/32 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam jól otthon. Állandóan kötekednek belénk. Hogy miért kell mindennap együtt lenni.
2020. ápr. 6. 12:47
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Régen is ezt csinálták vagy csak mostanában kezdték? Lehet így próbalják a tudtodra adni, hogy ideje költözni.
2020. ápr. 6. 12:55
 6/32 anonim ***** válasza:
91%

Te melyik nyelvet beszéled??? Tök katyvasz az egész szöveg..

amúgy meg 22 vagy, állj a sajàt lábadra.

2020. ápr. 6. 13:05
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Tekintve, hogy sem a rántottát, sem a tükörtojást, sem a bundáskenyeret nem főzni kell, semmit nem tanulhattál.
2020. ápr. 6. 13:15
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
Ha valóban 22 éves "F" vagy, ideje lenne felnőttként viselkedni. Munkád van? Ha igen, önállósulj és akkor meglátod, valóban gond van e a viselkedéseddel, "főzni tudásoddal", rendtartásoddal. Barátnődnél nyilván nem figyelmeztet az anyuka, esetleg a hátad mögött a lánynak szól, aki rendet rak helyetted. Egyébként magyar területen élsz?(ezt csak kíváncsiságból, mert elég furán fogalmazol itt-ott)
2020. ápr. 6. 13:24
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
(. vagyok még: ha pedig nincs munkád, eltartanak, örülj, hogy van hol élni.
2020. ápr. 6. 13:25
 10/32 anonim ***** válasza:
90%

"Megtanultam főzni rántotta tojást, tükör tojást, bundás kenyeret."

😂😂😂

Majdnem kiköptem a kávét.

2020. ápr. 6. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!