Reggel hétköznap 8 kor nem lehet mosogatni. Mert a nagyfiúnk felkel rá. Nincs munkahelye, otthon van. Este ne lehet mosogatni, mert a kiesebbik fiú alszik. Napközben pedig gyűlik a mosatlan? .
Sajnos azzal nem fogsz tudni mit kezdeni,hogy a gyerek mindig fontosabb lesz,és jó eséllyel a negatívumokat is jobban elnézik a gyereknek,mint a házastársnak.
Viszont nem szabad hagyni,hogy te teljesen kívülálló legyél.
Ha valami gondod van,azt el kell mondanod,és alkalmazkodni kell mindenkinek.
Ha ezt egy gyerekes,elvált ember nem érti meg,akkor teljesen felesleges új kapcsolatba kezdenie.
Nem kell szerintem mindent belekeverni.
Szerintem az jobb lenne,ha először leülnél a gyerekekkel,és megbeszélnéd,hogy mivel mindenki más,így mindenkinek alkalmazkodnia kell.
Nem csak nekik hozzád,hanem nekik is egymáshoz,hiszen ha jól vettem ki,az egyik koránfekvő,a másik későnkelő.
És,amikor ezt a problémát felhozod,ne keverd bele,hogy pl nem dolgozik valamelyik,mert ennek ehhez semmi köze nincs,az egy külön történet,beszélgetés.
Ha úgy indítod a beszélgetést,hogy "nem dolgozol,ez a minimum,hogy elviseled,hogy nem tudsz aludni,amikor akarsz",azzal a problémát nem oldod meg.
És jó eséllyel csak ellenségesek lesznek veled,azt fogják érezni,hogy támadod őket,és valójában azt szűrik le,hogy neked nem is a mosogatóval van bajod,hanem velük.
Ha nagykorúak,akkor gondolom megfogják érteni,ha megkéred őket,hogy üljetek le beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!