Reggel hétköznap 8 kor nem lehet mosogatni. Mert a nagyfiúnk felkel rá. Nincs munkahelye, otthon van. Este ne lehet mosogatni, mert a kiesebbik fiú alszik. Napközben pedig gyűlik a mosatlan? .
Tesóm dettó ilyen volt. Én miatta nem jártam haza.
Anyám már azért is bocsánatot kért, hogy ki mer este menni vécére a SAJÁT lakásában. De persze tesóm hajnalban csapkodott meg főzött. Ha anyám mosogatni mert, vagy reggel kávézás után beszékgetni mertünk, kivágta az ajtót a kis szar és oltani kezdte anyumat. Én nem hagytam annyiban, és megmondtam neki, hogy egy szánalmas élősködő, aki az utcán fog megrohadni, ha idős lesz, mert én tuti nem tartom el. Utána persze én voltam a gonosz.
Utána velem szemben már nem mert így fellépni. De nem is beszélünk. Nem érdekel.
De egyszerűen nem fogom fel, hogy édesanyák lemennek kutyába, és a gyerekeik felmosórongyai lesznek, ebben mi a jó??
Akkor miért nem délben mosogatnak el,vagy délután?
Ha én nem akarok arra kelni,hogy valaki mosogat,akkor megelőzöm és elmosogatok.
De nem tudom milyen család az,ahol ezt nem lehet megbeszélni.
Nem volt egy agresszív az anyám, főleg nem apám, de ha egyetlen egyszer el mertem volna dugni a mosogatószert, hogy anyám ne tudjon elmosogatni, akkora pofont kaptam volna, hogy leesik a fejem, és kaptam volna egy hetet max. hogy szedjem a cuccaimat és menjek, amerre akarok.
Főleg, hogy egy munkanélküli selejt, bocs, de anyám jó fej, de hamar becsicskítaná az ilyen s-ggeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!