Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megint besértődött a...

Anyám megint besértődött a semmin?

Figyelt kérdés

Szóval felnőtt korú vagyok már, itt lakik velünk mamám is, aki az idegeimre megy sokszor a hőbölgésével. Már előre láttam, hogy hazajövünk, és kezdi... igazam is lett. Aztán valamit beszólt anyám, hogy nem hiszi el, hogy mindig az útban vagyok (viccből mondta), én meg rávágtam, hogy akkor holnaptól nem jövök haza, már nem hiszem el.

Nagyon ocsmányul beszél velem sokszor, most is azt mondta erre, hogy "ne velem legyél idióta, mert hátba bszlak, fsznak képzeled te magad". Mondtam neki, hogy hát szépen beszél, más a kutyájának sem mondd ilyeneket, azt megint ő van besértődve... Igazából nem is értem, mert rá nézve semmi sértőt nem mondtam.

2020. ápr. 2. 19:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sajna mindkettőnknél jelen van a munkahelyi stressz.

Látom rajta is, hogy nagy a nyomás, de egyszerűen már nem tudtam tovább "nyelni". Eddig a pontig tényleg soha nem mondtam ezekre semmit, elfojtottam.

De annyira elegem van már belőle, hogy így "jött ki".

Minden nap beszólt valami hasonlót a semmire (pl öt percet kellett rám várnia, aztán panaszkodott, hogy 3,14-csán rúg, meg ő milyen sokat várt rám (egyébként mindig nekem kell rá várni akárhova megyünk, de soha nem szóltam érte).

Értem én, hogy stresszes ő is, de szerintem ezt nem így, és nem rajtam kéne kitöltenie.

2020. ápr. 2. 21:51
 12/13 A kérdező kommentje:

Meg a másik, hogy mindig panaszkodik, hogy semmit nem csinál egész nap csak főz meg mos ránk, aztán 3 naponta mos, meg van amikor csak hétvégén főz... de arra is azt mondja, hogy az egész napja rá megy, és elege van belőle (délig végez vele, aztán alszik meg tv-zik).

Ezt a "mindig főzni meg sütni kell" dolgot meg régebben sem értettem, mert senki nem szól egy büdös szót se, ha nem főz semmit... kollégájától visszahallottam, hogy bent is tiszta ideg, aztán mondja a magáét, hogy ő állandóan főz meg mos, ami nem igaz, mert kb. 3 naponta szokott 1x...

2020. ápr. 2. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
hány éves anyukád?
2020. ápr. 2. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!