Mit csinaljak, ha apam besertodik a semmin? 16/l
Van egy uj telkunk. Ugy volt, hogy ma ezt megcsinaljuk, kivagjuk a kisebb fakat, bokrokat, stb.
Na, ok kimentek, en addig feloltoztem es elmentem a mosdoba. Olyan 10 perccel kesobb ertem ki, de akkor is csak annyit csinaltak, hogy apam megmutatta tesomnak, hogy kellene kivagni, hogy a gyokere se maradjon a foldben.
Miutan kiertem megkerdeztem, hogy na, akkor en mit csinaljak? Erre azt mondta, hogy semmit, menjek aludni.
Es meg haromszor rakerdeztem, hogy na tenyleg mit csinaljak.
Ugyanezt mondta. En pedig bejottem, mondvan rendben van akkor.
Annyiszor eljatszottuk mar ezt. Kicsit kesobb megyek, megsertodik, egy hetig vagy tovabb nem szol hozzam vagy serteget. Majd egyeszer lehord mindennek, elmondja hogy milyen bugris vagyok mar megint, utana megbekel. Ami amugy annyit jelent, hogy akkor tobbet szol hozzam, sertegetni azt mindig szokott.
Csak most nem tudom, hogy mit csinaljak. O a felnott, neki kellene erettebbnek lennie, vagy rosszul gondolom? Miert kell mindig keresni valamit amiert haragudhat ram? Miert jo ez?
(Most direkt igyekeztem hamarabb kimenni, hogy ne legyen ez...hat nem sikerult.)
Vele nem. Marmint vele is van, hogy csunyan beszel, de kozel sem annyira, mint velem. Es rajta nem keresi a hibakat folyamatosan.
Masik testverem mar elkoltozott, ot is utalta apam(feltesom es qz anyjat utalta igy ot is🤷) mindaddig, mig nem szuletett gyermeke.
O sem birta, pedig akkor meg finomabban is beszelt apam.
En nem sertodtem meg, engem mar nem erdekel.
Van jobb dolgom is, ha mar annyira nem lat szivesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!