Anyám megint besértődött a semmin?
Szóval felnőtt korú vagyok már, itt lakik velünk mamám is, aki az idegeimre megy sokszor a hőbölgésével. Már előre láttam, hogy hazajövünk, és kezdi... igazam is lett. Aztán valamit beszólt anyám, hogy nem hiszi el, hogy mindig az útban vagyok (viccből mondta), én meg rávágtam, hogy akkor holnaptól nem jövök haza, már nem hiszem el.
Nagyon ocsmányul beszél velem sokszor, most is azt mondta erre, hogy "ne velem legyél idióta, mert hátba bszlak, fsznak képzeled te magad". Mondtam neki, hogy hát szépen beszél, más a kutyájának sem mondd ilyeneket, azt megint ő van besértődve... Igazából nem is értem, mert rá nézve semmi sértőt nem mondtam.
“ Aztán valamit beszólt anyám, hogy nem hiszi el, hogy mindig az útban vagyok (viccből mondta), én meg rávágtam, hogy akkor holnaptól nem jövök haza, már nem hiszem el.”
Tehát ő viccből mondott valamit, mire te flegmán válaszoltál. Mit vársz így?
"semmit" - hát ez nagyon nagy tanács volt.
Gondolom nálatok akkor megszokott ez a beszédstílus,esetleg még örülsz is neki, amikor ok nélkül is azt mondják neked sokszor, hogy pofán leszel bszva. 🤔
Pont azért nem megszokott az ilyen értelmesebb körökben, mert az emberek jó esetben nem olyan idióták hogy egymást hergeljék.
Szóval a legjobb tanács amit kaphatsz, semmit.
A te hibád volt.
Először is túlreagáltad a viccét nem túl szépen. Nem csoda ha bekattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!