Utal a sajat apam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Oszinten nem tudom,hogy miert utal ennyire. Minden egyes nap azt hallgatom,hogy anyamnak szid engem valamiert. Anyam megkerdezte tole,hogy miert utal engem ennyire,hiszen a sajat gyereke vagyok. Sose kaptam tole semmi szeretetet,es ha tehetne kidobna innen. Apam nem tudott erre valaszolni,egyszeruen csak elege van belolem. Anyamra is nagyon haragszok,mert o is tudja mondani,hogy mennyire gyuloli apamat,amiert alkoholista,de elvalni nem fog es o "nem tud mit tenni,ezt nekunk kell megbeszelnunk".Apam eleg gyakran iszik,akkor megjobban szid minket,ha kijozanodik akkor pedig hozzam se szol. Probaltam vele megbeszelni, de elhajtott es azt mondta hogy felejtsuk el egymast. Van egy feltesom,aki a valas miatt nem apammal nott fel,sose kerestek egymast. Most a lanynak penzre van szuksege,ezert felvettek a kapcsolatot. Apam folyton azt hajtogatja,hogy en nem vagyok a gyereke, csak feltesom. Nem tudom mit tehetnek,mivel egyutt kell elnem vele meg egy kis ideig,de rohadtul elegem van mar abbol,hogy honapok ota ocsarol engem,mikor tenyleg semmi okot nem adtam ra. 16/L2020. márc. 30. 18:30
11/12 anonim válasza:
Mit vársz egy alkoholista trógertől? Minimalizáld a kontaktot, sőt redukáld nullára. De miért is akarsz egy rongy embernek megfelelni? Az NEM VÁLASZ HOGY "Mégiscsak az apám..."!
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is ő az apád ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!