Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a volt...

Mit lehet tenni, ha a volt anyósomék ràgalmazzàk az új pàromat a 4éves fiam előtt?

Figyelt kérdés
Azt beszélik neki,hogy soha nem fogja őt szeretni,hogy rossz ember..verni fogja őt.Beszéltem velük,letagadjàk.

2020. márc. 30. 17:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kicsit megnyugodtam
2020. márc. 30. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
#8as vagyok. Pszichológusi szakvélemény kell akkor, ők meg tudják mondani, hogy a gyereket tényleg manipulálják.
2020. márc. 31. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
pszichológus véleményének kikérdezése, és az ezt igazoló papírral gyámügy, mert lelki sérülést okoznak és ilyenkor az apát sajna másik helyszínen látogathatja(kijelölnek egy másik helyet ha bebizonyosodik az anyósék hozzáállása vagy kirendelnek végső esetben egy felügyelőt. Most plusz a vírusra hivatkozva el is zárkózhatsz.
2020. márc. 31. 11:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nemtom, mennyire jó ötlet, hogy akkor esetleg ott találkozzanak az apuka meg a gyerek, ahol az anyuka lakik. Tehát ahol nincsenek nemjó indulatú nagyszülők. Tehát az a lényeg, hogy a nagyszülők ne legyen ott, le legyenek választva a gyerekről, tehát akkor kábé bárhol lehetnének, ahol a nagyszülők nincsenek ott. És akkor azért gondoltam, hogy a gyerek anyukai otthonában, mert akkor az pl mindig kéznél van,pl nagyon hideg, viharos, szeles időben nem feltétlen tudnak elmenni a játszótérre; ha meg állandóan a cukrázdába járnak, és mondjuk sokmindent kívánnak, szal akkor meg nehogy elhízzon a gyerek. De jó, mondjuk nem vásárolják fel neki az egész cukrászdát; de otthon még mondjuk tudnak játszani is, mert ott vannak a gyerek játékai, nem csak ülnek egy asztalnál.
2020. márc. 31. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha a gyerek mondaná el az apjának? Akkor elhinné? Hisz neked is el tudja mondani
2020. márc. 31. 18:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem,hogy a volt férjem ide jàrna hozzànk a kicsihez,hisz itt a pàrom,együtt élünk.Az nem minőségi idő.
2020. ápr. 1. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!