Ti mit tennétek ha a fiatok tele lenne emberi harapás nyomokkal?
Jelenleg is összejárnak a barátaival?
Mert akkor az ilyen fiatalok miatt nem lehet megfékezni a koronavírust.
Hany eves a fiad es a csaj? Mi reg egyutt jarunk 2x talan minimalis nyomot hagytunk egymason 2-2 apro piros harapas szeru. Nehany nap es elmult. Az anyja total kivolt mikor meglatta a parom es aztan azt is hogy en is kaptam a fiatol. Pedig 2 apro nyom volt. Tobbet elo se fordult ennek is kb 5 eve mar.. Amit irsz viszont eleg durva! De az a helyzet ha nagykoru..neked semmi kozod ehhez. Es nem normalis hogy a szex szeru dolgokat veled beszeli meg! Nem normalis az ennyire durva kotodes. Viszont anyakent valahol jogos az aggodas ha a csaj nem 100as.. mert amit irsz harapasok se normalisak..
24N
Nem tudom, szerintem hagyd, hogy a saját útját járja.
Ha nem élvezné ezt, nem csinálná.
Most tényleg! Nincsen más nő a faluban?
Ha engem így megharapna, a fogait verném ki egyesével!
B. meg adjatok rá szájkosarat a csajra, ha nem tud meglenni a fiad egy ilyen idióta nőnemű nélkül.
19-nek:
Ha téged megharapna lehet hogy a fogait vernéd ki. Ha engem én is valószínűleg.
De azt nem tudhatod, hogy az a fiú miért nem. Valószínűleg ő is ki tudná verni a fogait, ha akarná, de nem teszi. És amíg őt harapdálják, nem téged, addig ő dönti el, hogy kiveri-e a lány fogát vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!