Ti mit tennétek ha a fiatok tele lenne emberi harapás nyomokkal?
Én hívnám Brad Pittet, mert ezek már jelek😅(Z világháború).
Viccet félre téve most amúgy sem kellene közösségbe járnia, nem ezért van most veszhelyzet elrendelve.. Semmi testi kontaktus, erre ez a lány komolyan összeharapdálja a fiad?? Ne engedd ki a fiad, ennyi. Sokan mások nem mennek sehova, mert le kell lassítani a járványt.
Hát ha annyira nem tetszene neki akkor nem keresné a társaságát és kerülné. Szerintem csak nektek mondja hogy nem szereti XD. Egyebkent én is szeretem ha szex közben megharapnak(tudom hogy szerintetek nem szexelnek de nem lehet azt tudni). De azert nem ilyen szinten hanem csak finoman XD. Nem ha meg utána napokig kék zöld😂😂. Meg ha úgy megharapnak akkor az már nem jó érzés ,egalább is nekem XD. De van aki szereti. És attol mert a fiad neked azt mondja hogy nem szereti az nem azt jelenti hogy tenyleg nem szereti. És mint mar irtam is ha annyira zavarná kerülné a csajt. De te ne szolj bele, mert neki kell inteznie a dolgait mivel gondolom nem 14-5 éves. Max tanacsold neki hogy ha nem jön be neki ez az egesz akkor mondja meg a csajnak ha meg akkor se hagyja abba akkor kerülje a csajt. Aztan majd eldönti mit csinal.... De te ne szolj bele. Mert egyik fiu se szereti ha a szülei helyette akarnak intezkedni mivel tehetetlen kis gyereknek latszana tőle.... Majd ő tudja hogy mit akar. Ne foglalkozz vele...
19/F
Kedves utolsó nem kell ám túlgondolni mindent!
Ismerem a fiam. Őszinte velem és most is ő jött velem beszélni ez miatt. Nem én támadtam le hogy mi az a sok folt rajtad hanem meg mutatta. Mellesleg egy normális társaságról beszélünk nem vadállatokról. A fiam tényleg szerelmes a lányba csak sajnos ezt a helyzetet nem tudja és én sem tudom kezelni. Szólt a csajnak és bocsánatot is kért a lány. És ennyi. Nem csináltam belőle ügyet de szeretnék tanácsot kérni hogy ezek után mi lenne a helyes amit tennék.
Én is voltam ilyen lánnyal. Vissza haraptam akkor leszokott róla.
Nem tudom, hogy ő is mit élvezett benne, de nekem fájt. Szóltam párszor hogy fejezze be nem tette, egyszer rendesen ráharapott a nyakamra én vissza haraptam akkor egyszer. Mondta, hogy ilyet tényleg nem csinál többet. Nekem 1-2 hétig látszottak ezek a harapások. Neki egy hónapig, meg még pár hétig a 4 szemfogam.
Ha a szavakból nem ért a cseléd a fiadnak is javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!