Mit tegyek? Anyám folyton uvoltozik velem minden apróság miatt Többi lent
#1. A kérdező egyedül él az anyukájával. A féltestvérei az apjával élnek: "igaz van két testvérem de apukamnal fél tesók".
Kérdező! Szerintem az anyukád nem rád mérges. Egyedülálló anyaként nem könnyű, pláne most. Nem tudom mi a munkája, de most sok ember nem jár dolgozni, nem kapnak fizetést, mindenki feszült. Ettől függetlenül nem értek egyet az állandó ordítozással. Sajnos mindig a legközelebb állók szívják meg, mert rajtuk tölti ki a mérgüket a másik csaláttag. Esetleg beszélhetnél vele hátha elmond valamit, amivel nem akart terhelni téged. Mert végülis már nem vagy óvodás, csak azt látod hogy kiabál veled. Én egy olyan időpontot választanék amikor éppen nyugodt.
Mutasd meg neki, hogy érted, mit kér. És mutassad meg, hogy nyugodtan mondja, akkor képes vagy felfogni, amit mond. Így nyugdtabb lee
sz a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!