Miért viselkedik ilyen furán anyám?
Figyelt kérdés
Ebéd után megkérdezem: Segítsek valamit?
anya: jajj de kedves vagy, nem köszönöm menj csak..
anya kb 10 perc múlva ordít, hogy miért nem segít neki senki. Odamegyek mondom neki ,hogy dehát anya az előbb kérdeztem meg, hogy kell-e segítség.. Meg se hallja tovább ordít velem, hogy miylen tiszteletlen vagyok, igazán segíthetnék neki, látom h,ogy milyen nehéz..
Én veszek egy nagy levegőt, hogy jólvan biztos megjött neki és mondom: Jó, itt vagyok ,tudok segíteni. Elmosogassak?
anya: Hát most már nem kell..
Ennyit erről..
És ezt nagoyn sokszor eljátsza velem és a tesómmal is, sokszor 2 perccel azután h,ogy felajánlottuk a segítségünket..
Demens? vagy mi baja lehet?
2020. márc. 18. 12:30
12/19 anonim válasza:
Aztán csodálkozhatnak a férfiak hogy nem értik meg a nőket.
13/19 anonim válasza:
Örült fazon, ki nem állhatom az ilyet egy átok a családnak. Szeret vitázni, hallani a saját hangját
14/19 anonim válasza:
Anyám detto ugyan ilyen volt míg együtt laktunk. Ha valamit elkezdtem kérdezéa nélkül az volt a baj, ha megkérdeztem az volt a baj. Ez a tipikus van kalapja, nincs kalapja effektus
15/19 anonim válasza:
Vegyen mosogatogepet es papirtanyert. Mi is azt veszunk mindig.
16/19 anonim válasza:
Nem értem, miért kell mindig külön kérni a nyilvánvaló dolgokat a gyerektől?
17/19 A kérdező kommentje:
utsó.. alapvető szövegértés megy? ÉN kérdeztem, hogy kell-e segíteni valamiben.. Ő mondta, hogy nem kell, aztán azért ordított, hogy nem ajánlottam fel, hogy segítek..
2020. márc. 18. 19:54
18/19 anonim válasza:
Akkor egyértelműsítek: NE kérdezd (úgyis azért teszed hogy nemet mondjanak) hanem csináld. Miért kell megvárni míg más elkezdi megcsinálni az adott feladatot? A szülő is szívesen pihenne néha.
19/19 anonim válasza:
Ülj le vele egy pohár borral, vagy valamit amit szeret, csak ketten nyugodtan. Kezdjetek el beszélgetni, kis bevezető, ne llyan dolgokról, ami negatív dolgokat hoz fel benne. Majd kérdezd meg, hogy miért viselkedik ilyen ambivalensen, bántja e valami, feszült e valami miatt és hogyan tudnátok megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!