Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotok udvarlója...

Ha a lányotok udvarlója külföldön dolgozna akkor engednétek hogy találkozzon vele a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Vess magadra, ha a lányod 17 évesen nem tudja megoldani az étkezéséz lakáson belül!! Leégett volna a pofámról a bőr ennyi idősen, ha ilyen időszakban a veszélyeztetett nagyszüleimhez járkáltam volna kajáért. De pasizni azt tud a “te kislanyod”
2020. márc. 15. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Én se tudok főzni, nem is kell tudni. Viszont megfőzök magamra. Olykor még vendégekre is. A neten olyan egyszerű és gyors receptek vannak, nem egy agysebészet összeütni valamit.

Szerintem most külföldről jött személlyel nem jó találkozni. Persze, lehet, hogy én vagyok túl óvatos.

2020. márc. 15. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
A lányom párja Mbele-be lakik, ott nincs vírus, már együtt is vannak elvileg. Mondjuk a lányom Belgiumban lakik.
2020. márc. 16. 07:51
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem se gond az ételhordás, ha az anyósod és a lányod is fegyelmezettek, de azok? Nincs puszilkodás stb.?

Szerintem fontoljátok meg, hogy megtanuljon a lányod főzni, bele fog jönni pár nap alatt. Nekem az első egyetemi vizsgaidőszak alatt lett erre igényem, mikor hetekig egyedül voltam otthon (mindenki más dolgozott/iskolában volt), és nem volt főtt étel, csak hétvégén. Van egy csomó fényképes útmutató a neten, azok alapján egy kezdő is sokmindent tud főzni.

2020. márc. 16. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Én csütörtökön éjszaka jöttem haza Németországból. Lehet, hogy koronavírusos vagyok, ki tudja. Egyelőre házi karanténban tartom magam, de persze a családommal már találkoztam, hiszen együtt élünk.

Nálatok: lehet, hogy a srác koronás, ki tudja. 2 hetet kibírnak egymás nélkül a fiatalok.

2020. márc. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!