Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem figyel sose...

Anya miért nem figyel sose arra amit mondok?

Figyelt kérdés

Most is az volt, hogy megérkezik, mondom neki: Képzeld elment az áram, nem találtam gyertyát, végig telefonnál kellett olvasnom blablabla.. Anya csak mondja ,hogy ahaa.. én: Érted? aha, igen nincs áram.. Ezt olyan hangon, mintha egy kétévessel beszélni..

Igen?? Láttál nagy eleféntokat is? Nem tudom leírni a hanglejtését...

Beérünk a házba és mondja nekem: Tibi kapcsolj villanyt..

Mivel ez már kb a 20. eset, csak odanézek: Szerinted mégis mi a fszról beszéltem egész eddig?

Anynira felidegesített, hogy már megint nem figyel rám.. Hülyének néz, úgy beszél velem mint egy kisgyerekkel (17 vagyok) közben meg se hallja amit mondok..

2020. márc. 14. 22:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es. hidd el, hogy de.. És ha még egyszer valaki leírja, ohgy biztos nem mindent oszt meg, nem tudom mit csinálok :D :D :D

Mindig elkezdi neked ömelszteni a bajait, akár akarom akár nem.. Gondolom mivel nincs senki aki meghallgassa, azért rámkényszeríti..

2020. márc. 15. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, ki kell állnod magadért. Az nem okés, hogy egy anyuka a fiával osszon meg mindent. Ezt nem lehet, egy gyerek nem arra "való". Szerintem most próbálj meg ne azon gondolkozni, hogy ő miér tnem hallgat meg, hanem inkább azon, hogy te őt miért igen. Egy anya és a fia közti lehet jó kapcsolat, de az nem barát-barátnő kapcsolat kell, hogy legyen. Ne hagyd magad "használi." A gyerek nem lelki szemetesláda.
2020. márc. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!