Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem figyel sose...

Anya miért nem figyel sose arra amit mondok?

Figyelt kérdés

Most is az volt, hogy megérkezik, mondom neki: Képzeld elment az áram, nem találtam gyertyát, végig telefonnál kellett olvasnom blablabla.. Anya csak mondja ,hogy ahaa.. én: Érted? aha, igen nincs áram.. Ezt olyan hangon, mintha egy kétévessel beszélni..

Igen?? Láttál nagy eleféntokat is? Nem tudom leírni a hanglejtését...

Beérünk a házba és mondja nekem: Tibi kapcsolj villanyt..

Mivel ez már kb a 20. eset, csak odanézek: Szerinted mégis mi a fszról beszéltem egész eddig?

Anynira felidegesített, hogy már megint nem figyel rám.. Hülyének néz, úgy beszél velem mint egy kisgyerekkel (17 vagyok) közben meg se hallja amit mondok..

2020. márc. 14. 22:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre nem olyan helyzet volt, hogy pl csak magamról beszélek, egy szó se volt, hogy vele mivan..

Minden teljesen normális volt.. Aztán meg nem figyel rám..

2020. márc. 14. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Egyedül nevel?
2020. márc. 15. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem figyel anyud?

Mi viszi el a figyelmét? Lehet neki is vannak gondjai és őt sem hallgatják meg, ezért saját gondolataival van elfoglalva.

Egyszer üljetek le és mindketten hallgassátok meg a másikat.

2020. márc. 15. 03:20
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer mondd el neki nyugodt körülmények közt. Lehet, munkahelyi problémák megviselik, vag yfáradt nagyon és figyelme máshol jár.
2020. márc. 15. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
LEHET beidegződés. Mi is jártunk úgy, amikor kiment az áram épp TV-t néztünk, és azt gondoltuk, hogy OK, ha elment az áram, és ugrott a TV, akkor olvasunk. Csúnya meglepetés volt, amikor automatikusan fel akartuk kapcsolni az olvasólámpát... :D Pedig nem vagyunk h*lyék, csak hát az ember nagyon hozzá tud szokni, hogy csak egy mozdulat, és van villany.
2020. márc. 15. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem, hogy én írtam ki ezt a kérdést.

Én: Anya, szerintem eltört a lábam!

Anyukám: Jajj, még nem adtam a macskáknak!

2020. márc. 15. 09:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Én minden gondját meghallgatom. Igen, egyedül nevel, ezért MINDEN gondja, meg egyéb dolgok rám zódulnak. ketten lakunk egy helyen...
2020. márc. 15. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sokkal súlyosabb gondok járnak. Fejébe és nem szép dolog, hogy nem figyel rad persze. De közben lehet, hogy 3 fele jár az esze, mert bár te úgy érzed megbeszélték mindent vannak olyan felnőtt problémái amivel nem akakr terhelni.
2020. márc. 15. 10:54
 9/12 A kérdező kommentje:

Van olyan probléma amivel ne makar terhelni?? Hááh. kizárt..

MINDEN baját, gondját rámzúdítja, minden nap végig kell hallgatnom még a női bajait is..

És tőlem várja a tanácsadást.. Mivel nő, azért minden válasz rossz. Ezt megtapasztaltam. Egy barátnője írt neki egy üzenetet, ami két értelmű, és megkérdez engem, hogy szerinted mit akart kérdezni vele? Ha egyetértek anyával akkor az a baj ,hogy miért nem a másikat mondtam, ha a másik megoldást mondom az a baj, hogy nem értek anyával egyet.. (ez utóbbi rosszabb) Szerintem teljesen bekattant!

2020. márc. 15. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul ilyen, mikor valamin gondolkodok, fontos dolog jár az eszemben, tervezek, szervezek, a lányom pedig közben belelendül valami nagy mesélésbe, és csak reflexből válaszolgatok, hogy úú, aaa, nahát, de fogalmam sincs miről beszél. :'D Nagyon zavarja, de utána el szoktam mondani, hogy min töprengek, és megkérdezem, hogy miről is beszélt? Mert amúgy érdekel, csak bocsi nem tudtam teljesen odafigyelni. Az előbb pl. 3x kérdeztem meg tőle, hogy éhes-e, de a válaszra egyszer sem figyeltem, mert közben jöttem-mentem, pakolásztam (felújításban vagyunk, kertet rendezgetünk, járólapozunk, holnaptól nincs suli, meló otthon, csomó dolog jár a fejemben, hogy mi hogy lesz, mit eszünk, hol és mikor vásárolunk, hogy fogunk munkalapot venni a konyhába, stb.), ő pedig békésen 4.-szer is válaszolt, hogy kér-e enni. Egyszerűen a szülőnek sokkal több minden jár a fejében. Nem kell ahhoz gondnak lennie, hogy járjon az ember feje. Biztos, hogy nem oszt veled meg minden fikarcnyi elmélkedést.
2020. márc. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!