Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjek bocsánatot?

Hogyan kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ma buktam meg sokadjára a forgalmi vizsgán. Alapjáraton nagyon rossz életem van (ebbe most nem mennék bele) és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Évek óta gyötör az öngyilkosság gondolata, ma ki is írtam magamból, írtam egy "halál előtti utolsó szavakat". Megírtam melyik 10 emeletesről fogom levetni majd magam vagy hol keressenek felakasztva. De nem ma akartam öngyilkos lenni, hanem pár nap múlva kb. Mivel délutáni suliba járok, suli előtt írtam viszont véletlen otthagytam a konyhaasztalon ahol írtam és már órán jutott eszembe. Reménykedni mertwm csak hogy nem látja meg anyám. Meglátta. Most végeztem suliban és egy órája folyamatosan hív, de nemmerem felvenni a telefont. Sms-t írtam, hogy majd visszahívom, élek még. Hazafele tartok jelenleg a buszon és szégyenlem magam, hogy idő előtt meglátta anya. Hogyan kérjek tőle bocsánatot, ha hazaértem? Szerintem teljesen kivan az idegtől.. Ha ez számít, 20 éves vagyok. Nem kérek tanácsolat az öngyilkosság ellen, köszönöm.

2020. márc. 10. 19:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogjuk megtudni, hiszen névtelen vagy, különben is a járványról szóló híradások felülírják a napi híreket.

Ismeretlen olvasóidnak nem kell bizonyítanod semmit. Felejtsd el a jogosítványt, nem kell vezetni, ha sokadjára sem sikerült. Menj el dolgozni, mert nem fog eltartani senki, az ingyenélőket megutálja a saját családja is.

2020. márc. 15. 09:17
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzed, hogy mennyire szánalmas vagy ezzel a te is hozzájárulsz az öngyilkosságomhoz dumával?
2020. márc. 15. 12:52
 33/34 anonim válasza:
100%
A gyógyszerek, amiket a pszichiátrián adnak, segítenek fellélegezni, a terápia meghozza az akaratodat a gyógyulásra, és a többit kemény melóval, de meg tudod csinálni önállóan. Ez fél év, de a gyógyszert legalább egy évig kell szedned. Bár szerintem te nem leszel öngyilkos. Ha mégis, része leszel annak a becslések szerinti 2000 embernek, a sorstársaidnak. Jó bujkálást a tömegben, fiatalúr!
2020. márc. 26. 02:37
 34/34 anonim ***** válasza:
Mizu azóta?
2021. nov. 1. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!