Hogyan kérjek bocsánatot?
Sehogy. Neki kéne bocsánatot kérnie tőled, hogy egy rohadt vizsga miatt ilyen állapotba kerültél - neki, és apádnak. és ne legyél öngyilkos - től fiatal vagy, neked még van lehetőséged.
Üdvözlettel: egy másik öngyilkosjelölt, aki komolyan is gondolja és sajnos már nem 20 éves.
Aki öngyilkos akar lenni az meg is teszi és nem gyakorira írja ki meg a konyhaasztalra. A te esetedben ez segítségkérés és anyukád valóban segíteni akar, menjetek el családterápiára vagy pszichológushoz. Így nem lehet élni.
Valamilyen szinten egyet értek veled, szerintem sincs sok értelme az életnek karrier/pénz szempontból, de nekem vannak szeretteim. Itt most a lz állatokat
26os vagyok, véletlen elküldtem.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy én is utálok dolgozni, tanulni, de ez egy szükséges rossz ahhoz, hogy meg tudd venni magadnak azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. Nekem pl van 2 kutyám, akiket imádok és elhalmozok minden jóval. Mikor elköszönök tőlük, akkor mindig mondom nekik, hogy azért megyek dolgozni, hogy nekik meg tudjam venni a jó minőségű tápokat, a játékokat, szép kutyaágyat. Boldoggá tesznek és én sem az emberek között érzem jól magam, de a kutyáimmal olyan állapotban érzem magam, amit el tudnék képzelni pl nyugdíjas éveimre. Dolgozok, mert muszáj, azért hogy egyszer kiköltözzek egy erdő/hegy széli kis házba, ahol egész nap a kutyáimmal lehetek és mondjuk a 30-40 év munka alatt megkeresett passzív jövedelemből élhetek.
Te is keress magadnak hosszú távú célokat,álmokat amik miatt érdemes dolgozni, minden nap mást 'szolgálni'. Gondolkodj el,hogy mi az, amivel boldog lennél (nyilván reális kereteken belül,ne lottó 5ös és társai) és küzdj azért a célért. Hidd el, hogy ha előtted áll egy cél, pl család, 'kutyafarm' esetemben, akkor sokkal könnyebb a mindennapos szürkeséget elviselni. Mindig lesznek nehéz pillanatok, unalmas munkanapok, de a cél érdekében túl fogsz rajtuk lendülni. Hajrá!
5 nappal ezelőtt írtad ki a kérdésedet és még mindig csak ott tartasz, hogy majd holnap megteszed.
Aki meg akarja tenni, az meg is teszi, te nem fogod!
Emlékeztetsz azokra az öngyilkos-jelöltekre, akik fényes nappal felmásznak egy híd tetejére, megbénítják a város életét, aztán nagy kegyesen megengedik, hogy megmentsék őket. Az ilyenek nem ugranak, csak részvétet kunyerálnak, nyafognak és hisztiznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmet. Szánnivaló pondró mindahány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!