Mit csináljak anyámmal? Mi baja van?
Szóval, hamarosan 18 éves srác vagyok, 1 éve vagyok a barátnőmmel. Anyukám az elejétől fogva nem igazàn szereti több okból, pl hogy a barátnőm jobban főz anyunál, és ezért minden áron beleköt. Meg mikor a barátnőmön valami olyan ruha van (pl.: szoknya ami a térde felett ér véget, vagy olyan póló amiben picit is látszik a melle) olyat mond neki hogy mehet a sarokra, meg hogy van pár facér negyvenes az utcába, az összes ágyán menj végig. De most konkrétan nagyon kiakadtam, ez történt ma este/tegnap:
A barátnőm szülei leutaztak vidékre 3 napra, sajnos temetésre mentek. Mikor ezt megtudták a barátnőm megkérdezte hogy esetleg jöhet-e hozzánk, mert akkor együtt vagyunk meg nem szeretne egyedül lenni. Tegnap jött át, mert a szülei tegnap mentek le. Ilyen nagy két kagylós mosdónk van aminek az egyik fele az enyém ( másik a szüleimé) mondtam a barátnőmnek hogy pakoljon oda amit akar, oda tett egy-két cuccot, közte a kedvenc rúzsát amit tőlem kapott valentín napra. Mikor hazaértünk anyám kiakadt mert monda hogy takarítani akart, de a barátnőm “belakta a fürdőszobát” és hogy mit képzel hogy ilyen drága dolgokat kunyerál az én pénzemből és hozzá akarta vágni a rúzst de elszúrta és leesett majd a kövön ripityomra tört a 12.000 forintos rúzs. Majd a barátnőm kezébe nyomott egy rongyot hogy takarítsa fel. Láttam hogy a barátnőmet a sírás kerülgeti, de összetakarított, kidobta a szilánkokat minden, és mikor bejött a szobámba akkor csordultak ki a könnyei.
Most rohadt mérges vagyok anyura, mit csináljak, mit mondjak neki? Teljesen kiakadok tőle. És ez csak 1 eset a sok közül!
Előre is köszi!17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!