Miért nem engedi?

Figyelt kérdés
A barátom 18 én 17 és anya hirtelen nem engedi hogy ott aludjak pedig már aludtam ott.Azt se engedi hogy ő itt aludjon.Tudja hogy már lefekudtem vele szóval nem értem miért nem engedi.Hogyan tudnám rá venni??
2020. febr. 29. 20:34
1 2 3
 1/23 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
le kellene ülni vele beszélni, és meghallgatni a véleményét. Megkérdezni, mik a félelmei. Ha már lefeküdtetek, akkor mindegy. Ez pánikreakció, fél a felnövésedtől vagy a vislekedésed csak ok a vitára, hogy valamiféle feszültséget levezessen rajtad.
2020. febr. 29. 20:37
 2/23 anonim ***** válasza:
18%
Mi ez az együttalvás mánia? Komolyan érdekel, nem kötözködésből kérdezem. Csak fura hogy már a tizennégy éves unokahúgom is ezzel borzolja az apja idegeit, hogy a barátjával akar aludni (és állítja hogy nem szexelni akar)
2020. febr. 29. 20:54
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
"Anya, miért nem engeded, hogy a barátomnál aludjak amikor már le is feküdtünk?"
2020. febr. 29. 21:09
 4/23 anonim ***** válasza:
17%
Valami rosszat hallot a srácok vagy a családjáról.
2020. febr. 29. 21:11
 5/23 anonim ***** válasza:
10%
Rájött, hogy baba lehet belőle, minél többször alszotok együtt, azt meg még nem akarja. Inkább az a furcsa, hogy csak menet közben jutott eszébe...
2020. febr. 29. 22:36
 6/23 anonim ***** válasza:
15%
Egyeltalán nem mindegy, hogy már lefeküdtetek... Nem csak az elsőtől lehet teherbe esni. Másrészt irtó ciki lehet a helyzet, hogy ,,na sziasztok, megyek a barátomhoz dugni" vagy ,,akkor megjött a barátom dugni" lehet, hogy ez a helyzet nem tetszik neki. És 17 évesen valószínűleg más dolgokra kéne koncentrálni, mint hogy szétdugasd magad
2020. febr. 29. 22:49
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
#6: Aztán mire kell 17 évesen olyan nagyon koncentrálni, hogy ne férjen bele az, hogy szexel a barátjával? Így 21 évesen én azt mondom, hogy 17 évesen sokkal kevesebb dolgom, kötöttségem és sokkal több szabadidőm volt, mint most.
2020. febr. 29. 23:43
 8/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ha már jó ideje együtt vagyunk akkor normális és mi már nem pár hónapja vagyunk együtt a barátommal sincs semmi baj.Amugy azt engedi hogy át menjek hozzájuk akkor is simán csinálhatnánk csak azt mondja estére jöjjek haza szóval nem értem mi a baja az ott alvásal de azt se engedi hogy baratnomnel aludjak
2020. márc. 1. 09:42
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Én ebből arra gondolok hogy jó szájas lehet valamelyik szomszédotok, Biztos kibeszélt, hogy éjszakára odajár a pasid, anyud meg meghalhatta, és rosszul esett neki. Másra nem tudok gondolni.
2020. márc. 1. 13:56
 10/23 anonim ***** válasza:
50%
Félt. És fél, hogy már most annyira elszoksz otthonról, ha még aludni se jársz haza, hogy sokkal hamarabb el fog veszíteni, mint ahogy természetesnek tartaná a felnövésed kapcsán.
2020. márc. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!