Párom fia nem akar dolgozni. Ha munkára akarjuk kényszeríteni öngyilkossággal zsarol Mit tegyünk?
Párom egyedül nevelte fel a gyerekeit.
Lány 22 éves,fia 19.
A gyerek 15 évesen otthagyta az apját és a nagymamához költözött.16 évesen a párom tudta nélkül az iskolát is otthagyta. Azóta lézeng. Később miután a párom vállalkozó lett az én közreműködésemnek köszönhetően, a gyerek visszaköltözött hozzá.
De dolgozni nem akar.
A párom fizette az albérletet és tartotta el a léhűtő gyerekeit.
Aztán megunta. Visszaadta az albit,kivágta a gyerekeket és hozzámköltözött.
A fia azóta se dolgozik.
Egy-egy hétre megy el. Ha a munkahelyen ráparancsolnak, vagy otthon,hogy nem tartja el senki,akkor öngyilkossagot kovet el.
Mar totál ki vagyunk keszulve miatta.
Mert a kapcsolatunk is tönkremegy.
Nekem van egy egyetemista lanyom,aki dolgozik iskola mellett és egy sérült kisfiam,akivel ápolásin vagyok otthon.
De az ő gyerekei egeszsegesek,megsem dolgoznak,csak koveteloznek es zsarolnak.
És az a baj,hogy amíg mindenki tolerálja ezt,addig semmi nem fog változni.
Nalunk nem divat,hogy vki nem dolgozik.
45 éves vagyok.14 éves koromban is dolgoztam nyári munkán,hogy zsebpénzem legyen.
Próbálta a párom belevenni a gyereket a vállalkozásba,de azt mondta ő nem kapar falat,műszakozni se akar,semmit.
Délig döglik..csavarog,bulizik,drogozik.
A nagymama,meg az anyja támogatja..minthogy elzavarnák dolgozni.
Közben minket is csesztetnek,hogy támogassuk a gyereket.
És a parommal nagyon inog a kapcsolatunk
Minek tartsak el egy felnőtt embert?
Beszeltunk pszichiaterrel,azt mondta semmi baja a gyereknek..az öngyilkossági kísérlet csak figyelemfelkeltő lázadás,igenis munkára kell bírni..nem szabadna engedni neki.
"Ennek a sz..házinak is két jól irányzott pofon kellene"
A társad fiáról beszélsz, az megvan?
Ha az apjának ez így jó, akkor semmi közöd hozzá. Mit nem értesz?
Segíteni csak azon lehet aki akar tenni valamit.
A fiatalember élősködni akár csak, és aki nem sajnálja a kis parazitát rögtön rossz ember.
Ismerek több embert aki nehéz körülmények közt nőttek fel, szerető szülő nélkül, mégsem lett élősködő egyikből sem.
Igen..beteg az agya. Aki úgy gondolkozik,hogy tartsák el a szülei..lassan a gyereknek kell a szüleiről gondoskodni.
Segíteni pedig csak annak lehet,aki engedi.
Rengeteg munkahelyre elvittük..sehol nem viselték el egy hétnél tovább. Ott is játszotta a hattyú halálát,hogy rá nem lehet szólni..miért ki ő?? Az Atyaúristen?
Egy semmirekellő..ugyanúgy,mint a mai generáció többsége..nem én vagyok az egyetlen olyan szülő,aki az ilyet nem tolerálja..nem is kell messzire mennem..a szomszédom ugyanezért kidobta a fiát..és mostmár én is belátom,hogy jól tette
Én mostmár biztos vagyok benne hogy csak provokàlsz itt mindenkit.
Ha mégsem, akkor én komolyan sajnállak, amiért ekkora belső nyugtalansàgod van, hogy csak itt nagy a szád, és otthon kuss a neved a pároddal szemben :D
Nem provokálok.
És otthon is nagy a szám
Mert nem értem meg,hogyan lehet ilyen egy felnőtt ember gondolkodása.
Én 19 évesen már együtt voltam a lányom apjával. Iskolába jártam,dolgoztam. 20 évesen összeköltöztem vele. 23 éves koromra meg volt mindenem,ami a családalapításhoz kellett. És nem a szüleim tették a valagam alá,hanem nindenért megdolgoztam és vettem fel hitelt,hogy saját lakásom legyen.
De érdekel.
Mert nem támogatjuk. A párom sem ad neki semmit.
Csak épp ezért zsarol minket az öngyilkossággal.
És nem lehet munkára bírni.
Azt akarja hogy mi tartsuk el
Ha meg a szülők ellenszegülnek fut a nagymamához..
Aztán ha ott is ellenszegülnek zsarol mindenkit
Igy nem lehet viselkedni
Dolgoznia kellene. Nem élősködni és zsarolni mindenkit.
Már a barátai is elfordultak tőle,mert azokat is ki akarta használni
Nem hiszem,hogy velünk lenne itt a baj
A gyereknek a gondolkodása nem normális
Nincs célja..csak a buli,a csavargás,meg a pia,drog és ugye az,hogy ehhez vki támogatást adjon..ja és őt mindenki hagyja békén délig aludni stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!