Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá a szüleimet...

Hogyan vegyem rá a szüleimet arra, hogy eljöjjenek velem kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés
Mindig fáradtak, nem érdeklem Őket. Barátaim sajnos nincsenek, kutyás csoportban kiírtam egyszer, hogy valaki jöjjön el velem, de nemigen voltak jelentkezők. Maradok annál, hogy rávegyem a szüleimet. Na de hogyan?
2020. febr. 16. 16:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyedül viszem már azóta, mióta megvan a kutyusom. Nem akar velem senki sem beszélgetni, akihez odamegyek, megijed a kutyusomtól, meg olyanokat mondanak, hogy félnek Tőle, inkább ne engedjem össze a kutyájával... Agyamra megy már a magány.
2020. febr. 16. 19:34
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Te jo eg milyen kutyad lehet?

Irany a kutyasikola. Jon a tavasz keress egyet ami a legkozelebb van. Hetvegen tartjak a foglalkozasokat. Egyreszt megtanitod fegyelmezni a kutyadat o megtanul engedelmeskedni. Masreszt a tafolyam csak bizonyos letszammal indul el, igy mindenkepp kell ismerkednetek. Ha olya tavolsagra van a szuleid el tudnak vinni es akkor muszaj veled lenniuk. Altalaban olyna 10 alkalom egy tanfolyam.

Egyeb otletek: a kutyadt minden nap ugyanabban az idopontban vidd setalni es mindig kutyakifutohoz vagy olyan helyre ahol vannak mas kutyasok. Ha masok felnek tole. Legyen rajta szajkosar, amit csak akkor vegyel le ha mar biztosan nem ugranak ossze. Altalaban ha ugyanabban az dopontban mesz ugyanazokkal fogsz talalkozni.

A kutyusod azelott vidd hosszabb setara, mielott a szuleid hazaernek. (Ha kell egy gyors pisire leviheted keson is. Es igy a szuleiddel otthon pl vacsi kozben csak tudsz beszelgetni, egyuttlenni.

Hetvegere kerd oket mondjuk egy szombat delutani kozos setara. Addigra csak kialusszak maguk pentek esteteol...

2020. febr. 16. 20:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mond el nekik vágysz a társaságukra, és egyébként az állandó fáradtság ellen legjobb a testmozgás. Persze hosszú távon.

Az én kutyusomtól is félnek, mert nagyra nőtt, de a légynek sem tudna ártani.

2020. febr. 16. 20:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy agresszív, vagy hogy neveletlen a kutyusom. Azt írtam, hogy FÉLNEK tőle. Ok nélkül persze. Jól viselkedik, jámbor. :)
2020. febr. 16. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

#4-es válaszoló vagyok.

Úgy gondolom, elég korrekt tanácsokat kaptál, lásd #12-es válaszoló tippjei, kutya iskolás ötlete. Ehhez képest 0%-ra lett értékelve a legtöbb használható válasz.

A kutya iskola nem azért jött szóba kérdező, mert neveletlen vagy rossz a kutyád, hanem azért, mert akkor talán lenne lehetőséged más (hasonló) érdeklődésű emberekkel is ismerkedned...?

Most vagy nagyon nem megy a szövegértés, vagy nagyon más válaszokra számítasz.

2020. febr. 16. 22:03
 16/20 A kérdező kommentje:
15# Voltam kutyasuliban, 2 hónapig jártam, de senkivel nem jöttem ki jól, idegennek éreztem magamat.
2020. febr. 16. 22:12
 17/20 anonim ***** válasza:
akkor kutyåd valamelyik őrzö vėdö kutya fajta lehet ,pitbull,rotweiler,stb ,mert ezektöl fėlnek,tartanak az emberek,ezeket kutyåkat ha nincsenek jól nevelve akkor fėlnek mėg kutyåsok is töle .a baråtkozås meg nem megy gyorsan még kutyåsok közt sem.
2020. febr. 17. 06:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kutya?
2020. febr. 17. 16:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Amstaff. De jólnevelt.
2020. febr. 17. 17:32
 20/20 anonim ***** válasza:
gondoltam ,hogy hasonlo kaliberü kutyåd vAn mint az amerikai staffi .keres környékeden ilyen fajtályu kutyás csoportott.
2020. febr. 17. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!