Ti is kiakadnátok ha a volt férjetek venne a 18 éves lányotoknak egy nagy értékű autót a tudtotok nélkül?
Nem értem a kiakadást... Ilyen idő lánynak miért kellett a jogsi, miért kapta?
A jogsihoz kocsi is dukál nem? Mennyire drága és erős autóról van szó? Kb 500-800 ezer ft használtan egy olyan autó ami nem esik össze alattam.
Én örültem volna bárminek.
Nyolcadikos ballagásomra nem kaptam semmit senkitől. Középsuliba sem.
Más kapott felfújható csónakot ( akkor ez menő volt) laptopot, telefont, szgépet. Én semmit.
Egyszerűen csak közöld a lányoddal, hogy tőletek azt várja amit megtudtok adni. Ha annyira nem törődött a lánnyal akkor az a minimum hogy most segít neki valamit. Ez most az autó lett. Ha nem tudja/ tudjátok tankolni fizetni rá a költségeket akkor majd bent áll a garázsba.
Megkérdezni a volt férjed, hogy mégis miért ezt kapta,de kb ennyi.
Nem ismerhetjük a teljes történetet. Azt, hogy a kedves Kérdező mi mindent élt át a kapcsolatban, a válással. Nyilván ő volt a gyerek mellett, amikor beteg volt, ő nevelte, tanult vele; lehet, hogy apuka a gyerektartást nem is fizette, tojt a gyerekre... Lehet, hogy a Kérdező másodállást vállalt, hogy fenn tudja tartani a csonka családot, stb. Nem tudjuk. És akkor egyszer csak jön apuka, aki ki tudja milyen sebeket hagyott... most bedob egy szép autót.
Én kiakadnék.
Igen, kiakadnék. Oké, hogy papíron nagykorú a lány, de ez még nem jelenti egyenesen azt, hogy felnőtt is, a szó eredeti értelmében. Ilyenkor a két szülő együttes felelőssége az, hogy milyen irányba "terelgetitek".
A szomorú az egészben, hogy ezzel az ajándékkal az apa valószínűleg a kevés időt igyekszik kompenzálni, így inkább róla szólhat az ajándék, mintsem a lányáról.
Neki sem biztos, hogy személyiségfejlődésben jót tesz mindjárt így indulni az életnek, de ez attól függ, milyen körökben mozog. Elsülhet jól, de elsülhet rosszul is.
Le lehet pontozni a válaszaimat... Bár nem tudom miért mert csúnyát nem írtam.
Nem tudjuk persze az eddigi háttér sztorit de nem is írta nincs is közünk hozzá.
Mert lehet a kérdezőnek egy 130 ezres suziki swift is drága meg egy 300 ezres opel corsa vagy 900 ezres.clio.
Nem tudni mennyire drága az az autó. De a jogsi mellé előbb utóbb kellett volna egy autó a lánynak. Ezért írtam h pl a jogsit akkor miért kapta az se olcsó.
Én a saját helyzetembe írtam h örültem volna ha ezeket megkapom tök mindegy melyik féltől. A lánynak lehet tök mindegy kitől van. Lehet azt gondolja h " bakker legalabb fater ennyivel most megdobott megérdemlem a sok elpazarolt év miatt'
Nekem sose volt meg semmim , lakást autót mindent magamnak kellett vegyek. Őszintén 29 éves koromra kiégtem, nem is akarok gyereket mert egyszerűen annyira belefáradtam h ezeket magam köré építsem. Pedig pont a gyerekvallalashoz akartam.ezeket annyira.
Ha neked/ férjednek nem adatott meg az hogy a szülei elindítsák az életbe. Ami jelenleg a jogsi ( amit gondolom te fizettél) és a kocsi amit a volt férjed. Akkor örülj h neki van.
Én is nagyon irigy voltam az ilyen gyerekekre. Az egyik bnőm féltesója nyolcadikos ballagásra kapott egy bmw-t.. ott villogott vele fbn... Rohadt xarul esett h én nyolcadikosan meg nem kaptam semmit. Én most kezdem el 27 éves fejjel a jogsit megtakarítasból és veszek majd egy autót nem kell nekem bmw csak ami elvisz a-ból b-be. mellesleg így van maganak is megvehette volna ugyanezt a kocsit.
Ha van esze normalisan fogja vezetni, tudni fogja h te többet tettél érte.
"tankolni is kell majd amit nem tudom hogy oldunk majd meg. Arról nem is beszélve hogy mi lesz ha elromlik vagy meghúzza a lány."
Ez mind nem a te gondod lesz, úgy állj hozzá!
Úgy tűnik, te egy kutya irigy vén banya vagy.
A volt férjed szereti a lányát, és ez neked problémát jelent? Megértem, ha elvált tőled.
A volt férjnek meg egy nagy pirospont, hogy akkor is szereti a lányát, ha annak az anyja egy rusnya hárpia.
Te meg ott, és akkor akadj ki, amikor éppen kedved tartja, ettől még apa és lánya szeretheti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!