Szülők, ezek után is jobb a "korban hozzáillő" fiú?
Figyelt kérdés
Nem jobb és hasznosabb egy idősebb partner a lányotokhoz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A válaszokat is olvassátok, hogy teljes legyen a kép!
2020. febr. 14. 19:39
1/12 anonim válasza:
Nem az életkor a lényeg, hanem hogy mindketten komolyan gondolják egymással az életet.
3/12 anonim válasza:
Én is mélytorokra mentem volna. Az ilyen csak arra jó.
42F
4/12 anonim válasza:
Mert egy öreg f_sz nem lehet tapló állat?
5/12 anonim válasza:
Tehát ha egy adott korosztályban van egy tuskó, akkor az a korosztály nem hozzá való. Ez alapján a logika alapján be is adhatod a lányod egyből apácának...
6/12 anonim válasza:
"Mert egy öreg f_sz nem lehet tapló állat?"
De lehet, mint azt 3-as hozzászóló is bizonyítja.
7/12 anonim válasza:
Életem legsz.arabb szexe egy 15 évvel idősebb pasival volt, akivel igazából csak azért jöttem össze, mert reméltem, hogy tapasztalt, és jó lesz.
A lányomnak olyan párt kívánok, aki odafigyel rá és összeillenek. Ha ez idősebb, fiatalabb, az már pont nem érdekel. De ne állítsunk már akkora marhaságot, hogy ez korosztálytól függ.
8/12 anonim válasza:
Nem , nem jobb. Tahók minden korosztályban vannak. Az idősek között is ugyanúgy.
9/12 anonim válasza:
Jobb, annak legalább még feláll.
10/12 anonim válasza:
Mert az öregemberek nem lehetnek ilyenek? Akinek pedofil hajlamai vannak abból még ezt is kinézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!