Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukák akik nem keresitek a...

Apukák akik nem keresitek a gyereketeket, mi vezetett nálatok ehhez a döntéshez?

Figyelt kérdés
Őszintén itt ismeretlenül, név nélkül kíváncsi lennék a másik oldalra is
2020. febr. 13. 08:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekként írok. Apám új nője konkrétan kiutált. Megmondta, hogy nem szívesen látott "vendég" vagyok ott. Apám nem szólt semmit, teljesen becsicskult a nőnek.

Azóta nem mentem hozzájuk, apám pedig soha többé nem keresett. (Előtte sem keresett, minding én kerestem őt, ez is árulkodó volt mondjuk.)

2020. febr. 13. 14:11
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
10, láto, nem érted. A nőt utálhatod, de a gyereknek ehhez mi köze? Kettőtökön múlik, hogy ő van.
2020. febr. 13. 15:26
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Mert nincs értelme és nem is tudom elérni. Beleegyeztem, hogy külföldre vigye az anyja, hogy jobb élete legyen. Párszor még hazajött a szünetekben, nagyon jól éreztük magunkat, írt emaileket, hogy mennyire szeret stb. (ezeket az emaileket szörnyű helyesírással írta, ami nem csoda, hisz külföldön járt iskolába idegen nyelven) Aztán egyszer csak többet nem hozták és nem jött, elérhetetlen volt. Tömören: hiába próbálkoztam a vége egy levél lett kifogástalan helyesírással a "gyerek által" írva és aláírva, hogy sose szeretett velem lenni és mindig borzasztó volt a velem töltött idő, ő nem akar jönni és ennyi. A gyámügy szerint törődjek bele, így jártam. Online én is és az egész családom letiltva náluk, azt sem tudom hol laknak, az országot kivéve, nem tudok telefonszámot semmit. Fogalmam sincs mit mondott neki, miért nem keres meg, mert ma már az internet korában tudna keresni akkor is, ha nem engedik neki. Ráadásul már nagykorú lett tavaly, így meg végképp.

A volt feleségemmel a gyerek két éves korában váltunk el, folyamatosan csalt engem, helyrehozhatatlan volt a házasság. Ezután, ha komolyabb kapcsolata volt, a gyereknek azt tanította, hogy azt kell apának hívni és az iskolától elkezdve mindenhol ezt mondta, hogy az ő pasija az apuka. Gondolhatjátok a gyereket hogy érintette. Volt, hogy velem volt hétvégén és bujkálni akart a 7 éves gyerek és láthatóan szorongott, mert ott volt valahol a tanító nénije is és annak azt kellett mondani, hogy xy az apukája, mert anya azt mondta, hogy ezt mondja. Gondolom félt, hogy kap, ha kiderül, hogy "miatta" kiderült, hogy nem is úgy van, ahogy anyuka előadja. Meg volt sok cifraság. Ennek ellenére én soha semmi rosszat sem mondtam neki az anyjáról, mert mégis csak az anyja. Sajnos találkoztam más apával is már, aki így járt. Az asszony külföldre vitte a gyereket és meggyőzte így vagy úgy, hogy nem kell neki az apja, ők az új pasival egy család. Nem tudom mire jó ez, gondolom így is engem akart bántani, holott az egész közös történetünk alatt én voltam az idióta akit hülyének nézett és akivel mindent meg lehetett csinálni, mert azt akartam, hogy működjön, szóval nem értem, mire a bosszú, aminek a gyerek is eszköze lett.

2020. febr. 13. 15:52
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

#12 Jaj hagyjuk már, az a nő egy utolsó, gerinctelen féreg, aki azt hazudja a szerelmének, hogy gyógyszert szed, miközben nem is. És ezt nőként mondom!! Tudod egy kapcsolat alapja a bizalom és ha a nő, akit szeretsz azt mondja szedi a gyógyszert, többek között azért hogy nyugodtan beleélvezhess(!!), akkor nem az az első, hogy egyből kételkedsz, majd közlöd, hogy nem hiszek neked, biztos hazudsz, ezért továbbra is gumit húzok.. Ne hozzuk már ki mindenből a férfiakat hibásnak!

És de, egy ilyen helyzetben, ahol átvertek, rádkényszerítettek egy olyan dolgot, amit NEM AKARTÁL, igen is érhető, hogy a férfi nem kíváncsi rá, bármennyire is nem tehet róla a gyerek! Köszönje meg a szemét anyjának, aki ilyen gusztustalanul átverte az apját, esélyt sem adva neki, hogy eldönthesse akar-e apa lenni.

Ha már akkor nem volt beleszólása, utólag igen is joga van nem igényt tartani a kapcsolattartásra. Bőven elég, hogy fizetheti minimum 18 évig a GYT-t, az ilyen ugyanis azt sem érdemelné meg!

2020. febr. 13. 16:24
 15/22 anonim válasza:
78%

#12 Itt te vagy az egyetlen, aki nem érti!

Az a nő, aki képes ilyen gusztustalan módon átverni a párját/férjét és bekamuzni, hogy gyógyszert szed, csak hogy felcsináltathassa magát, az inkább bújjon a Föld alá. A férfinak a világon semmi beleszólása nem volt, lévén hogy a bizalom alapvető fontosságú egy kapcsolatban, így ő bízva a szeretett nőben, nem húzott gumit, hisz minek ha szedi a gyógyszert, majd egyszer csak azon kapja magát, hogy apa lesz, ha akarja, ha nem. Nehogy már még ő legyen a hibás, mert a nő egy utolsó ******.

Ha az én férjem nekiállt volna hisztizni, hogy biztos nem is szedek gyógyszert, tuti hazudok és csőbe akarom húzni, abban a percben kihajítottam volna. A bizalom ALAP! A gyógyszert pedig épp azért szedi az ember lánya, hogy kelljen gumizni és nyugodtan beleélvezhessen a szerelmébe.

Maximálisan megértem azokat a férfiakat, akikre ilyen gerinctelen módon lett az apaság rákényszerítve, hogy nem kíváncsiak se a nőre, se a gyerekre, akit nem is akartak és amibe semmi beleszólásuk, véleményük nem lehetett. Így is fizetnie kell alap 18 évig a gyerektartást önhibáján kívül.

Könnyű azzal vagdalózni, hogy "Méé' nem húztál gumit?", csak épp azt felejtik el sokan megkérdezni, hogy "Héé figyelj már, miért hazudtad azt, hogy szeded a gyógyszert, miközben nem is??!". Ez lenne az elsődleges és legfontosabb kérdés és nem az, hogy ujjal mutogatunk a pasira. De a ti kapcsolatotokban biztos az a módi, hogy a másik minden szavát kétséggel fogadjátok és egyből arra asszociáltok, hogy ez tuti átver... Szép kis házasság/kapcs. lehet az ilyen, ahol nulla a bizalom.

2020. febr. 13. 16:37
 16/22 A kérdező kommentje:
Sajnos a nők többsége úgy van vele, hogy a gyerekkel majd magához láncolja a pasit, aztán mikor nem jön össze akkor meg a pasi a szemét. A másik kategória mikor a nő minden lehetséges módon keresztbe tesz, akadályozza a láthatást, eltűnik a gyerekkel, aztán a pasi miután feladja megint csak ő a szemét. Amúgy pont ezért is tettem fel ezt a kérdést, mert elég elhíresült az amikor az apa nem tartja a gyerekkel a kapcsolatot akkor egy utolsó szemét, pedig érdemes lenne megnézni a másik oldalt is
2020. febr. 13. 16:42
 17/22 anonim válasza:
82%
Ja meg gondolom, ahol a drága nő pl azzal trükközve esett teherbe, hogy direkt rendszeresen kiszurkálta a gumit, ott is a férfi k*va anyját és ott is csak és kizárólag ő a hibás, hisz hát miért nem húzott 3 gumit a farkára és miért nem nézte át a gumit előtte-közben-utána át 25x nagyítóval....
2020. febr. 13. 16:45
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

10-es vagyok, de már ketten is leírták Neked címezve, amit én szerettem volna, így nem ismétlem meg.

Nem kell utálnia a gyereket, valóban. De nem is kell érdeklődnie valami/valaki iránt, amit/akit nem akart - csak éppen nélküle döntött a nő róla.

2020. febr. 13. 20:20
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk apám azt mondta, hogy a gyerek a legjobb helyen van az anyjánál, tehát azzal, hogy ő kilépett a házasságból, nincs többé dolga ezzel. Jól megnyugtatta a lelkiismeretét, hogy jó kezekben hagyta a gyerekeit.

Később pedig jött az új asszony az ő családjával, és elvárta, hogy velük foglalkozzon, és a régi gyerekei ne érdekeljék, ha már egyszer otthagyta őket.

2020. febr. 14. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:
34%

Az én férjem se keresi a gyerekeit. Annyi volt a bűne, hogy ki mert lépni egy rosszul működő házasságból.

Az exe egy határozott, erőszakos természetű nő, akinek sikerült a gyerekeit az apjuk ellen nevelni. Teljes tiltás volt, a 10 és 12 éveseknek. Jó munkát végzett, a gyerekek nem is köszöntek az apjuknak, ha találkoztak. Rá se nézhettek. Rám meg főleg nem, mert az megbocsáthatatlan volt, hogy van valaki, akivel az exférje boldog lehet.

A férjem belefáradt ebbe, békénhagyta őket, legyen úgy, ahogy az exe akarta. Született új gyereke, akit szerethet azóta is.

Egyik régi gyereke sem keresi azóta sem, pedig már jócskán felnőttek,és unoka is van.

2020. febr. 14. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!