Apukák akik nem keresitek a gyereketeket, mi vezetett nálatok ehhez a döntéshez?
én nem is akartam
az exem azt hazudta, hogy szedi a tablettát, pedig nem is
Én nem apuka vagyok, de nekem a volt férjem megmondta, hogy az új feleség csak azzal a feltétellel hajlandó vele lenni, hogy a gyerek törölve legyen az életéből.
Ennyi volt a történet.
Nálunk az volt, hogy az akkor 13 éves lányom utálta az új feleségemet. (Nem miatta váltunk el, már külön éltünk az anyjával, aki lelépett egy másik férfival). Ezután jöttünk mi össze a mostani nejemmel. Minden második hétvégén vágni lehetett a levegőt, a lefojtott gyűlölködés ment nálunk a két nő (feleségem és nagylányom) között. Rossz volt a feleségemnek is, mert kedves, jófej nő, alapvetően jószívű, segítőkész, de a lányom kihozta belőle a legrosszabbat. Biztos, hogy rossz volt a lányomnak is persze. Aztán egyszer valamin megsértődött (akkor már 15 éves volt), és nem jött többet. Én pedig nem forszíroztam, hogy jöjjön. (Azóta béke van a kettőnk otthonában a nejemmel.) Ennek már 15 éve.
Hát ennyi volt.
És az mennyire vall "értelmes, felnőtt viselkedésre és gondolkodásra", hogy azt hazudva, hogy gyógyszert szedek, felcs*náltatom magamat, majd utána csodálkozom, hogy az apuka, akinek 0 beleszólása volt abba, hogy legyen-e gyereke vagy ne, felénk se néz?
Természetesen a gyerek semmiről sem tehet. De az anyja legalább annyira kiszúrt vele, mint az apja, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!