Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert hiszi apám mindig azt...

Miert hiszi apám mindig azt hogy nekem csak a penze kell?

Figyelt kérdés
Apam egy nagyon jó módú vállalkozó, nagy vagyonnal. Edesanyamat már régen elhagyta, amikor én 2 éves voltam. Kilepett az életünkből úgy, hogy se gytartast nem fizetett, se nem foglalkozott velem. Én kb 12 eves koromban felhivtam hogy jó lenne ha rendezodne köztünk a viszony, mert hianyzik mint apa es anyukam egyedül nevel engem es arra sincs pénzünk hogy anya a kollegiumot fizesse nekem. Csak annyit kertem hogy ennyiben segitsen. Erre azt felelte hogy dontsem el hogy ki kepl nekem... az apám vagy egy olyan aki pénzel... Most ismét felkerestem, hogy hátha megváltozott, van munkahelyem, ferjem,31 eves vagyok jól élünk a pénzt fel sem hoztam neki, de a mostani felesége hallottam vissza hogy azt mondta a mamamnak hogy nekem biztos csak a penz kell megint...

2020. febr. 9. 09:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem igazán értem, mit akarsz egy ilyen "apától". Ismered a mondást, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Az én gyerekeim se látták az apjukat óvodás koruk óta, de nem is érdekli őket, se gyerekkorukban se most, felnőtt fejjel.
2020. febr. 9. 10:49
 12/17 anonymousreview60 ***** válasza:
74%

Apádnak nagyon szűk a látóköre, ha mindig csak a pénze miatt aggódik, és ezt még a szükséget szenvedő diáklányának is felveti. Gyakorlatilag elvárta volna, hogy vagy csak vele foglalkozz, és akkor pénzről ne kérdezz, vagy csak pénzt kérj, de kussolj.

Ilyen nemzővel nem érdemes tovább semmilyen tekintetben sem a kapcsolatot fenntartani.

2020. febr. 9. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Pfff. Tipikus magyar "szülo". Mondjuk az én apám ennél hatszor cifrább volt. Amolyan tipikus "domináns" hím és családapa. Szerette terrorizálni a családot, elivott meg elcigizett egy csomó pénzt általában több zseton kellett neki megélni mint a jövedelme. Szóval anyámtól kért, mi meg nélkülöztünk miatta. Mégis azt hallgattad mikor részeg volt hogy "Te pénzéhes "q*rva" (anyámra) meg "te pénzéhes kis f***sz" ez voltam én.
2020. febr. 9. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Apádnak egy kifogás kell, hogy ne törődjön veled. Ha nem ez lenne más. Hagyd a búsba.
2020. febr. 9. 12:08
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem teljesen tisztában van vele, hogy mekkora szemétség volt tőle, hogy nem támogatta felnevelésed, felnőttkori indulásod. Ő maga a helyedben soha nem tudna egy ilyen embert szeretni, ezért gondolja hogy csak a pénzéért keresed.
2020. febr. 9. 12:11
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
2020. febr. 9. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Önmagából indul ki. Szerintem kar ezt a kapcsolatot eröltetni, latható hogy az érzelmi intelligenciaja nagyon a beka hátsója alatt van. Engedd el.
2020. febr. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!