Hogyan értelmeznétek ezt a mondatot?
Helyzet a következő, párom távolabb dolgozik és általában csak hétvégén van itthon.
Anyukám szokott vigyázni a kislányomra ha olyan dolgom van ahová nem tudom vinni.
Ez kb 6 hetente kozmetika, de van mikor ezt is hétvégére időzítem, viszont műkörmöshöz csak hétköznap tudok menni.
Na már most, anyukám mondta menjek már el fodrászhoz (hosszú hajam van, csak néha szoktam frissíteni egy vágással, utóbbi augusztusban volt) nekem ez eszembe sem jutott és ha őszinte akarok lenni nem is akarok/akartam menni a közeljövőben.
Mondtam neki hogy lehet,ha párom szabin lesz.
Na ma a semmiből tett egy megjegyzést hogy körmöshöz miért nem megyek hétvégén?? Ugyanahhoz járunk, szóval tudja hogy hétvégén nem dolgozik.
Na nekem ez a mondat úgy jött le mintha teher lenne neki az hogy akkor arra az 1 órára vigyázni kell a gyerekemre.
Lehetséges hogy felfújom de valahogy ezen a mondaton nem tudok túl lendülni és nem tudom hogy arra céloz e amire gondolok.
Egyébként visszakérdeztem arra pedig azt a választ adta hogy "tudod te hogy, hogy értem!"
Amíg az utolsó mondatodat nem olvastam, arra gondoltam, biztos te fújod fel. Meg arra, hogy anyukádat kéne megkérdezned, mi csak találgatni tudunk.
De az utolsó mondatod nekem is szöget ütött a fejembe.
Nem írtad, milyen gyakran jársz műkörmöshöz. Ha oda is 6 hetente, akkor rövid és tömör véleményem, hogy ha egy nagymamának nem öröm, hanem teher, hogy 6 hetente 1-2 órát együtt lehessen az unokájával, az álljon a tükör elé és köpje szembe magát!
Egyébként én férfi vagyok, férfiésszel gondolkodom, és roppantul utálom a homályos célozgatásokat. Ilyenkor visszakérdezek és addig provokálom az illetőt, amíg ki nem mondja, mit akar. Akkor is, ha veszekedés lesz belőle.
Köszönöm a válaszokat! Hozzáteszem mosolyogva de nem őszinte mosollyal az arcán mondta ezt.
Mindegy én abban a percben megfogadtam, hogy bármennyire is undorító kis körmöm van inkább hagyom az egészet és egyelőre nem csináltatok, vagy keresek mást aki tud vállalni 7végén.
Egyébként ez annyira álszent dolog a részéről, mert például a kutyáját kozmetikushoz és állatorvoshoz én viszem egyedül, nyilvánvaló akkor szívesen vigyázz a gyerekemre.
Tudod ha az unokáját csak akkor látja szívesen, ha segítségre van szüksége, leshetné a segítséget.
Fontosabb a kutyája az unokájánál?
Úgy értette,hogy a töke tele van veled,meg hogy ráhagyod a gyereket.
De összességében ennek mélyebb értelme van.Lehet hogy most van neki valami problémája,akár lelki akár más,és idegesíti hogy neked csak ennyi gondod van,h mikor menj körmöshöz.Mondjuk az ilyentől herótóm van nekem is.Megy itt a nagy műkörömláz,mert a saját körmökkel nem lehet villogni,ha én pali lennék,nekem tuti nem kellene olyan nő aki a car körmét egy állkörömmel elfedi,tudván,hogy ez még inkább carabb a körömnek,és annyi esze nincs,hogy az eredetit próbálná helyrehozni.Szóval a remek műköröm alatt lakozik egy poshadó köröm,ami undorító.Ez aztán az igényesség.
7!
Miért ne lehetne fontosabb a kutyája, mint az unokája? Tudod szép mese az, hogy azért, mert a gyereke gyereke szeretni kell. Nem kell. Ajándék, ha mégis szereti. A kutyat ő maga választotta, az uhnokat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!