Miert csinalja ezt az apukam?
Ez szomorú :(
De az apukák anyukák már idősebbek egyszerűen máshogy működik az agyuk mint nekünk ebben a korosztályban még.
Valószínűleg büszke rád csak közben nem tudja kifejezni meg furcsa módon reagál rá. Szerintem csak ennyi lehet a probléma de lehet hülyeséget beszélek. xd 21/f
Mi azzal a gond, ha van véleménye és el is mondja? Te is elvárod, hogy saját véleményed lehessen mindenféle dolgokról, és el is mondhasd akár, nem? Akkor neki is jár ennyi. Nem köteles mindenben egyetérteni veled.
Ha nem tetszik az otthoni rendszer, akár el is költözhetsz. Miért nem teszed? Nyilván azért, mert még mindig jobb így. Akkor meg ne panaszkodj, hanem kommunikálj vele hatékonyabban.
"az apukák anyukák már idősebbek egyszerűen máshogy működik az agyuk mint nekünk ebben a korosztályban még"
:-OOO
:DDDDDDD
Sry, de tényleg kemény, hogy lassan államvizsgázol, de néhány értelmes összefüggő mondatot nem igazán tudsz leírni:( Persze tudom, telefon meg stb, én is azon írtam ezt : D
Kérdéshez nehéz hozzászólni mert kissé értelmetlen, most igazából az a baj, hogy faterod nem akarja, hogy 700ftér' diákmunkázz 22 évesen? Vagy az, hogy nem támogatja a pultoslány ambicióid mikor egyetemet végzett vagy lassan?
Miért nem valami egyetemi tárgyaidhoz kapcsolódó munkában próbálsz előre haladni?
Valószínű az ő fejében is ez fordul meg, illetve talán kicsit rosszul érzi magát, amiért nem tud ellátni annyi pénzzel, hogy ne kelljen egyáltalá egyetem alatt dolgoznod. Persze értem én hogy te akarsz meg szereted, de aki 22 éves és mindjárt egyetemet végez, annál általában szakmai tapasztalatot, releváns tudást adó munkákról van szó, nem pultozásról, meg 30 felé tartva diákmunkáról, ahol főleg kb 16 évesek vannak.
Próbáltál vagy szeretnél tanulmányaidba vágó helyen tapasztalalatot szerezni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!