Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csinalja ezt az apukam?

Miert csinalja ezt az apukam?

Figyelt kérdés
22eves lany vagyok es egyszeruen ugy erzem hogy nem tudja elfogadni azt,hogy mar szeretnem kicsit magam formalni az eletem es nem allandoan otthon lenni es azt tenni amit o mondd.Egyetemre járok es 18 eves korom ota nyarankent dolgozom pultba mert ezt szeretem csinalni.De o minden nyaron elmondja h minek dolgozok en itt meg hogy ne csinaljam es tudom ,hogy utalja hogy en ilyet dolgozok.Kozben meg segitek otthon is amiben tudok csak szeretnek nyilvan magamnak is egy kis penzt keresni pont azert ,hogy ne nekik kelljen mindent allni.Most harmadeveskent eljutottam oda hogy keves targyam van es szeretnek suli mellett diak munkat ,hat konkretan megkaptam h mit akarok en dolgozni koncentraljak a sulira mert az az első (ami igaz de nyilvan azert vallalok most mert tobb idom van).Annyira rosszul esik tőle mert azt várnám h kicsit támogasson meg buszke legyen ram h probalok azert a sajat talpamon megallni de ot minden csak felidegesiti.Masok szulei buzditjak a gyerekuket meg orulnek h tenni akarnak valamit es latszik is h buszkek rajuk.Nem ertem ezt miert csinalja es h mit var akkor tolem mit csinaljak egesz evbe.De a legrosszabb tenyleg az hogy nem latom h buszke lenne ram hanem inkabb irritalja...neki az a jo ha tanulok es itthon azt csinalom amit o mondd
2020. febr. 6. 21:35
 1/6 anonim válasza:
Lehet úgy érzi , hogy ez az ő feladata , hogyanyagilag támogasson a tanulmányaid alatt . Vagy egyszerűen csak félt , hogy így nem szerzed meg azt a munkát , amire ennyit készültél . Ha koleszba költöznél akkor változhatnának a dolgok . Egyébként az apák ilyenek , mindig az ő kicsi hercegnője maradsz . Még valószínű nem tud elengedni , főleg ha esetleg te vagy a családja.(nem tudom a családi állapotodat) De a parancsolgatási vágynak más alapja van , ami sok mindenből követjezhet pl.: azt hiszi ,hogy csak úgy csinálja meg a másik jól a feladatot , ha ott ül a nyakában ; kisebbségi érzése van -ezért akar mások felett lenni ... De persze ezek lehet hülyeség , csak feltétlezés . Lehet már érik egy apa-lány nagy beszélgetés ? (az én úgy érzem mély beszélgetések mindig hasznosak , ha a felek hajlandóak megérteni a másik álláspontját).
2020. febr. 6. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nőjél már fel, gyerek! Tiszta óvoda, ahogy így rinyálsz! Ilyen központozás és ékezetek nélküli szemetet bír idehányni egy 5 hónap múlva értelmiségi?
2020. febr. 6. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez szomorú :(

De az apukák anyukák már idősebbek egyszerűen máshogy működik az agyuk mint nekünk ebben a korosztályban még.

Valószínűleg büszke rád csak közben nem tudja kifejezni meg furcsa módon reagál rá. Szerintem csak ennyi lehet a probléma de lehet hülyeséget beszélek. xd 21/f

2020. febr. 6. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Mi azzal a gond, ha van véleménye és el is mondja? Te is elvárod, hogy saját véleményed lehessen mindenféle dolgokról, és el is mondhasd akár, nem? Akkor neki is jár ennyi. Nem köteles mindenben egyetérteni veled.

Ha nem tetszik az otthoni rendszer, akár el is költözhetsz. Miért nem teszed? Nyilván azért, mert még mindig jobb így. Akkor meg ne panaszkodj, hanem kommunikálj vele hatékonyabban.

2020. febr. 6. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

"az apukák anyukák már idősebbek egyszerűen máshogy működik az agyuk mint nekünk ebben a korosztályban még"

:-OOO

:DDDDDDD

2020. febr. 6. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sry, de tényleg kemény, hogy lassan államvizsgázol, de néhány értelmes összefüggő mondatot nem igazán tudsz leírni:( Persze tudom, telefon meg stb, én is azon írtam ezt : D

Kérdéshez nehéz hozzászólni mert kissé értelmetlen, most igazából az a baj, hogy faterod nem akarja, hogy 700ftér' diákmunkázz 22 évesen? Vagy az, hogy nem támogatja a pultoslány ambicióid mikor egyetemet végzett vagy lassan?

Miért nem valami egyetemi tárgyaidhoz kapcsolódó munkában próbálsz előre haladni?

Valószínű az ő fejében is ez fordul meg, illetve talán kicsit rosszul érzi magát, amiért nem tud ellátni annyi pénzzel, hogy ne kelljen egyáltalá egyetem alatt dolgoznod. Persze értem én hogy te akarsz meg szereted, de aki 22 éves és mindjárt egyetemet végez, annál általában szakmai tapasztalatot, releváns tudást adó munkákról van szó, nem pultozásról, meg 30 felé tartva diákmunkáról, ahol főleg kb 16 évesek vannak.

Próbáltál vagy szeretnél tanulmányaidba vágó helyen tapasztalalatot szerezni esetleg?

2020. febr. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!