Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért viselkedik ilyen...

Anya miért viselkedik ilyen furán?

Figyelt kérdés

Kb egy éve olyan furán viselkedik.. Lehív az emeletről, mert akar valamit, lemegyek, és akkor mondja, hogy jóó. semmi. Megkérdezem, hogy mi a baj, mondja, hogy háát az, hogy olyan durván jöttél le.. Hűűűha. Nem tudom, hogy mit látott, de ugyanúgy jöttem le a lépcsőn, mint mindig. Vagy ha leteszem a kabátomat a kanapéra, akkor is kérdezi, hogy miért vagy ilyen mérges? Én kérdezem, hogy miért lennék mérges? Csak azért, mert olyan durván tetted le. (kb elengedtem 20 centiről a kanapé fölött).

Ésmég: Öltözködés.

Mintha hülyének nézne. Amikor rendes szűkebb farmert vennék fel, akkor azt nem engedi, hogy felvegyem, mert szerinte ilyet senki nem hord. Vett nekem (egy normál farmer 2x-eséért!!!!) egy 60-as évek beli divatnak megfelelő bokánál nagyon tág nadrágot, ráadásul sötétbanát. És inget!!

Amikor felvettem "szörnyű kínok közepette" :D mondta, hogy fúúú milyen jól nézel ki. Biztos sok lánynak tetszel. Hát én elsüllyedtem volna szégyenemben, ha abban mentem volna suliba.

Még egy példa: Lövöldözős játék (konkrétan battlefield-1)

Nem ma történt, hanem akkor, amikor megjelent. Mondtam neki, hogy elmegyek a westendbe, veszek pár dolgot. Megkérdezte, hogy miket, én mondom játékot gépre.

Kérdezi milyet.. MOndom lövöldözős. Erre kissé kiakad és mondja ,hogy azzal csak beteg emberek játszanak. Sőt. Senki nem játszik vele. És bizonygatja, hogy tényleg nem. Mondom neki, hogy de. anya. Én vagyok korombéli gyerekekkel körülvéve,tudom, hogy a 99%-uk játszik "ilyennel". A többi 1 százalék másik lövöldözőssel játszik.

Az a baj, hogy Ő (anya) nem élt abban a korban, amikor divat volt a trapéznadrág (nem tudom jól mondom-e) Pontosan 51 éves. Két hete volt a szülinapja. Én 17 vagyok.

2020. febr. 5. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Tippelek, anyukád egyedül nevel téged és nincs testvéred.

Amit az elején írsz, az tipikus húzd meg-ereszd meg, amit a nők jobbára a partnerükkel csinálnak. Tudod, hogy "mi bajod?" - "semmi". Na, de mivel te vagy ott vele, és ráadásul fiú vagy, ő pedig egy nő, és szüksége lenne egy társra, veled játssza le ezeket a játszmákat. Te pedig értelemszerűen nem tudod mire vélni, hiszen te a gyereke vagy és nem a partnere. Sajnos ez egy nagyon nehéz helyzet, nem igazán tudom, hogyan lehetne rajta könnyíteni, írhatnának olyan férfiak, akiket anyukájuk nevelt egyedül.

Ami a második felét illeti, anyukád olvasta-hallotta ezeket a dolgokat, és úgy tudja, hogy egy anyának a dolga a gyerekét megvédeni. És meg akar védeni, attól is, amitől nem kéne. Esteleg nem igazán tájékozott, mert annyit dolgozik, hogy eltartson. Ezen tényleg csak az segít, ha sokat beszélgetsz vele, és elmagyarázod, hogy rosszul gondolja. De amúgy azt is megértem, ha ez egy idő után fárasztó... nem vagy könnyű helyzetben.

Én csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj megértő, empatikus lenni vele. Nem könnyű társ nélkül élni, egy nőnek vannak érzelmi szükségletei, de nem könnyű neked sem, mert most tőled várja, hogy megadd neki ezeket az érzelmeket, pedig te ezt nem fogod tudni megtenni.

2020. febr. 6. 09:26
 12/16 A kérdező kommentje:

11-es. Hát ha a nők tényleg ilyen "játszmákat" csinálnak, feszegetik a határokat, azán játszák a gyenge elhagyott nőt akkor már tényleg nem tudok mit mondani.

Ha én a partnere lennék azonnal húznék el. A legmesszebbre.

2020. febr. 6. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
11 vagyok. Nem, nem mind. Csak azok, akik nem élnek kiegyensúlyozott párkapcsolatban vagy boldogok egyedül. Anyukád ezek közül nyilván egyik sem.
2020. febr. 6. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát apa egy hétből 1 napot van itthon üzleti utakra megy.. Nagyon rosszul megy most a vállalkozása, menti a menthetőt.
2020. febr. 6. 15:56
 15/16 A kérdező kommentje:

De ha meg beszélgetni akar velem, mert pl tényleg egyedül érzi magát, akkor miért nem beszélget? És miért úgy "próbál" velem beszélgetni, hogy kérszkaját?kérszkaját?kérszkaját?nem?nem? na? miért nem? Egyél mááár!! de anyaa nem kérek. De biiiztooos?? Igen. ii. ig. igen. a--anya! ne. mon.. mondom. ANYA! mondom, hogy ne... nem.. És mindig közbevág...

EGÉSZ ÁLLÓ NAP a telefonon lóg! Ezt kifelejtettem..

Vagyis rettenetes sokat beszél.. Amikor itthon vagyok akkor vagy csesztet, vagy ezerszer megkérdezi ugyanazt vagy telefonál.

2020. febr. 6. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
probalj esetleg apukaddal is beszelgetni errol hatha tud tenni valamit, ha padig ugy erzed h bantoan beszel veled az pattanjon le rolad. ha huzamosabban kedves vagy vele ennek ellenere is llehet valtozik a kozerzete is. keszits valami meglepi sutit neha, segits takaritani. lehet megkerdezi mi bajod ha esetleg eddig em nagyon csinaltal semmit, moslyogj es mind h csak segitesz, vagy szeretned h jobban erezze magat. de ehhez tudni kene milyen a szemelyisege vagy milyen volt, de hatha ez akar hatni fog
2020. febr. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!