Milyen szülő az, aki megengedi a gyereknek, hogy cigizzen?
De csak szex után , ügye?
Elég beteg világ van, ignoráld.
A múltkor egy kérdésnél 10-ből 9 válaszoló leírta, hogy ő engedné homokozni a 15 éves fiát. Na az ilyenek!
Mert ha nem "engedem" meg, akkor majd a lányokat szereti hirtelen? Te olyan ostoba vagy hogy bámulatos.
Ne szaporodj inkább.
Az egyik gyerekemnél:
Nem tiltottam, de nem is könnyítettem meg a dolgát. Otthon nem szívhatta, és pénzt sem kapott rá. Elmondtam a véleményemet, és rá bíztam a döntést.
Ahogy én tudomásul vettem, hogy neki ez kell, ugyanúgy ő tudomásul vette, hogy én mennyire utálom a cigit. Tehát, egymást tiszteletben tartva, a mai napig ez így működik.
Sajnos a cigi megmaradt, de bevallása szerint sokkal kevesebbet szív, mint kamasz korában.
A másik gyerekemnél:
Nem volt szükség tiltásra, mert kamasz korában ki nem állhatta a dohányfüstöt, ha valaki rágyújtott mellette, inkább arrébb ment, csak ne érezze.
Nekem is azt mondta apám, aki erős dohányos volt, hogy ő nem tilthatja meg, mert ő is 14 éves kora óta szívja, és ha én is így döntök, akkor nem fog haragudni, de nem ajánlja, mert sokat szenved ettől, de nem tud leszokni.
Ettől függetlenül eszemben sem volt cigizni, pedig szabad lett volna. A tesóm is szintén nemdohányzó maradt.
Úgyhogy nem tudom, ez mitől függ, a gyerekeim ugyanolyan nevelést kaptak, és mégis más lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!