Hogy reagálnál, ha a gyereked összetörné a kocsidat?
Figyelt kérdés
Részletek: van engedélye ami aránylag friss. Nem elkötötte a kocsit, hanem annak rendje és modja szerint kölcsönkérte. Nem halt meg senki, meg se sérult senki, de ő volt a hibás. Nem buncselekményszeru gyorshajtás volt (nem 100 fölött városban) hanem csak "megszokott" gyorshajtás, 60 km, ennyivel beszállt egyenrangu utkeresztezdésbe, figyelmetlen volt, későn kapcsolt, fékezett, igy maga az utközés már nem ennyivel történt, de a féknyomokbol ekkora sebességre következtet a rendörség. A helyszinen maradt, hibáját elismerte, szoval nem tetézte tovább.2020. febr. 3. 17:59
11/16 anonim válasza:
Kifizettetném vele, és
többet nem kapná meg,
vegyen sajátot innentől,
mert az enyémet nem becsülte meg!
Hogy lehet egy kereszteződésen 60-al átmenni?
Már előtte fékeznie kellett volna és betekintenie, ha már táblát, lámpát nem is nézett...
12/16 anonim válasza:
Hát egy ideig nem kapna semmit (ajándékot stb), mert menne a javíttatásba, de attól még szeretném, mert a gyerekem és örülnék, hogy nem lett baja se neki, sem másnak.
13/16 anonim válasza:
Meg nem dicsérném az biztos. De üvöltözésnek meg ilyesminek értelmét nem látom, ha magából a balesetből nem tanult egy életre, akkor úgyis csak falra hányt borsó. Az anyagiakból életkorának megfelelően kivenné a részét.
14/16 anonim válasza:
Nyilván nem dicsérném meg, de sok esetben még tapastztalt sofőr is benéz alap dolgokat. Friss jogsisként meg néha csak az Isteni szerencse és mások jelenléte mentett meg egy komolyabb töréstől.
15/16 anonim válasza:
Nekem is törte össze, nem is akár hogy. Első ránézésre totálkárosra. Sikeresen meglátogatott egy mély árkot. Ő nem sérült komolyan. Akartam kiakadni, de eszembe jutott, hogy fiatalon egy hajszálon múlott, hogy én is így járjak. Onnantól lettem figyelmes járművezető. Nem akadtam ki, nem toltam le a fiam. Két nap múlva már újra autóba ült. Ez 6 éve volt, azóta napi szinten vezet és egy karcolást nem hozott össze.
16/16 A kérdező kommentje:
Mondott valami rondábbat is az e3-as, hogy az írmagját is kitörölték?
2020. febr. 3. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!