Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valaki 40+ évesen minden...

Ha valaki 40+ évesen minden este felhívja az anyukáját az normálisnak mondható?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 18:39
1 2 3 4
 21/31 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Mégis mikor hívja, ha ne most?
2020. febr. 1. 21:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden nap beszélünk pár percet anyukámmal. Miért ne? Nincs ebben semmi rossz.

Szerencsére senki se sajnálja tőlünk.

2020. febr. 1. 21:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden este felhívom pár percre. Szeretek róla meggyőződni hogy otthon van készül lefeküdni és minden rendben vele.
2020. febr. 1. 21:51
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
Anyuka marad.A barátnők jönnek-mennek.
2020. febr. 1. 22:16
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
#23 vagyok. Én a nő vagyok, mielőtt megismertem férjemet, jó ha kéthetente felhívta a szüleit. Én szoktattam rá hogy hívd már fel anyukádat gyakrabban. Minek? Hát mondjál neki pár szót hogy mi volt a gyerekekkel és kérdezd meg hogy hogy van. Szóval nem minden nő van kiakadva anyósra, csak azért mert létezni mer!
2020. febr. 1. 22:28
 26/31 anonim válasza:
73%

40 éves vagyok, férfi. Kb. hetente beszélünk telefonon édesanyámmal (nem túl hosszan), jó esetben egy-két hetente találkozunk is. Nekem fura lenne ennél gyakoribb telefonon, mert: 1, nem szeretek telefonon csevegni, a fontos dolgokat meg jobban szeretem személyesen megbeszélni. 2. van feleségem, gyerekem, édesanyámnak meg ott van édesapám - hála az Égnek.

Mindemellett nagyon szeretem a szüleimet, ők is engem, gondolkodás nélkül az életüket adnák értem. De a szeretet szerencsére nálunk nem a telefonos csevegésben nyilvánul meg.

2020. febr. 2. 08:19
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális. Annak ellenére, hogy nekem annyira nem szuper a kapcsolatom Anyukámmal, valószínűleg én is sűrűn (akár naponta) felhívom majd ha idős lesz. Most annyira nem beszélünk sűrűn, mert nem igényli, csak néha jön unokázni egy kicsit (igen, anya vagyok, hagyd figyelmen kívül a válaszom, ha akarod :D)

Jelenleg sokat dolgozik, nemrég házasodott újra, és a két tesóm még otthon él, tehát bőven lefoglalja magát nélkülem.

Anyósomnak már egyik gyereke sem él vele, nem dolgozik, bár férje van, de szinte soha nincs otthon. Na, vele minden nap beszélek egy kicsit telefonon. Általában én hívom. Férjem olyan 2-3 naponta beszél vele.

Szerinted ez nem normális, Kérdező?

2020. febr. 2. 09:31
 28/31 anonim ***** válasza:
85%
Normálisnak.
2020. febr. 2. 10:17
 29/31 anonim válasza:
100%
Anyukák ne írjanak?? Érdekes dolgok ezek. Egyszer talán te is anya leszel sőt öreg is.. és ha majd nem hívnak a gyerekeid te leszel az aki körbe rinyál minden fórumon, hogy milyen gonosz gyerekei vannak. A fagyi visszanyal 😀
2020. febr. 4. 08:58
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Az én apukám akármennyire elfoglalt -és nagyon az-, minden este felhívja a nagyimat. Hívja, mert tudja, lesz amikor már nem fogja tudni.
2020. febr. 4. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!