Ha valaki 40+ évesen minden este felhívja az anyukáját az normálisnak mondható?
Szinte minden nap beszélünk pár percet anyukámmal. Miért ne? Nincs ebben semmi rossz.
Szerencsére senki se sajnálja tőlünk.
40 éves vagyok, férfi. Kb. hetente beszélünk telefonon édesanyámmal (nem túl hosszan), jó esetben egy-két hetente találkozunk is. Nekem fura lenne ennél gyakoribb telefonon, mert: 1, nem szeretek telefonon csevegni, a fontos dolgokat meg jobban szeretem személyesen megbeszélni. 2. van feleségem, gyerekem, édesanyámnak meg ott van édesapám - hála az Égnek.
Mindemellett nagyon szeretem a szüleimet, ők is engem, gondolkodás nélkül az életüket adnák értem. De a szeretet szerencsére nálunk nem a telefonos csevegésben nyilvánul meg.
Szerintem teljesen normális. Annak ellenére, hogy nekem annyira nem szuper a kapcsolatom Anyukámmal, valószínűleg én is sűrűn (akár naponta) felhívom majd ha idős lesz. Most annyira nem beszélünk sűrűn, mert nem igényli, csak néha jön unokázni egy kicsit (igen, anya vagyok, hagyd figyelmen kívül a válaszom, ha akarod :D)
Jelenleg sokat dolgozik, nemrég házasodott újra, és a két tesóm még otthon él, tehát bőven lefoglalja magát nélkülem.
Anyósomnak már egyik gyereke sem él vele, nem dolgozik, bár férje van, de szinte soha nincs otthon. Na, vele minden nap beszélek egy kicsit telefonon. Általában én hívom. Férjem olyan 2-3 naponta beszél vele.
Szerinted ez nem normális, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!