Ha valaki 40+ évesen minden este felhívja az anyukáját az normálisnak mondható?
40 éves vagyok.
Minden reggel hívtam Anyukám, miután beadtam a fiam a suliba, és ő minden este hívott engem. Ő is beszélt mindennap a Mamámmal. Most én teszem, mert Anyukám 3 hete meghalt. Bár beszélhetnék még vele.
Igen, de te még ennyit is sajnálsz a párod édesanyjától. Innen fúj a szél, igaz?
Egyébként ne szabd már meg, hogy ki válaszolhat. Ahogy bárkinek joga van kérdezni, úgy bárkinek joga van válaszolni is.
(Nem vagyok még messze anyuka, mielőtt ezzel jönnél)
"Ja és Anyukák ne írjanak"
És még milyen kikötésed van, Ó, Kérdezők Úrnője?
Várjál, írhat valaki egy jövőbeli kérdést? egy pár hónap múlva kérdés a gyakorin: Helyesen tettem hogy faképnél hagytam az a faék nőt, aki minden dolgomba beleszólt? (41F)
Egeszen addig normalis amig:
-nem azert hivogatja, mert az anyukaja erzelmi zsarolja (hogyha nem hivsz meghalok tipusu mamakra gondolok:-/)
- veled beszeli meg alap esetben az ugyes bajos dolgait es az anyukajanak csak mesel vagy megkerdezi az o napjat (ertsd ha veled van beszedtemaja akkor ok, ha veled nem beszel de az anyjaval mindenrol, akkor nem okes)
-ez nem megy a szexualis kapcsolatotok rovasara (mert pl intimitas helyett o eppen az agyban beszel a mamajaval te meg varsz varsz es vegul elalszol:-)).
Amugy meg pont uy ahogy sokan irtak elottem. Teljesen normalis es tok jo dolog.
Igen, normális.
(Nem vagyok még anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!