Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valaki 40+ évesen minden...

Ha valaki 40+ évesen minden este felhívja az anyukáját az normálisnak mondható?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 18:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%
Ez a legtermészetesebb a világon.
2020. febr. 1. 19:32
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

40 éves vagyok.

Minden reggel hívtam Anyukám, miután beadtam a fiam a suliba, és ő minden este hívott engem. Ő is beszélt mindennap a Mamámmal. Most én teszem, mert Anyukám 3 hete meghalt. Bár beszélhetnék még vele.

2020. febr. 1. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm negyvenes. Ő minden nap hívja az anyukáját telefonon. (Késői gyerek, így idős az anyukája, nyolcvan körül). Szerintem nincs ebben semmi.
2020. febr. 1. 19:49
 14/31 anonim ***** válasza:
91%

Igen, de te még ennyit is sajnálsz a párod édesanyjától. Innen fúj a szél, igaz?

Egyébként ne szabd már meg, hogy ki válaszolhat. Ahogy bárkinek joga van kérdezni, úgy bárkinek joga van válaszolni is.

(Nem vagyok még messze anyuka, mielőtt ezzel jönnél)

2020. febr. 1. 19:51
 15/31 anonim ***** válasza:
91%

"Ja és Anyukák ne írjanak"

És még milyen kikötésed van, Ó, Kérdezők Úrnője?

Várjál, írhat valaki egy jövőbeli kérdést? egy pár hónap múlva kérdés a gyakorin: Helyesen tettem hogy faképnél hagytam az a faék nőt, aki minden dolgomba beleszólt? (41F)

2020. febr. 1. 19:58
 16/31 anonim válasza:
20%
Kocka egy csávó.
2020. febr. 1. 20:13
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

Egeszen addig normalis amig:

-nem azert hivogatja, mert az anyukaja erzelmi zsarolja (hogyha nem hivsz meghalok tipusu mamakra gondolok:-/)

- veled beszeli meg alap esetben az ugyes bajos dolgait es az anyukajanak csak mesel vagy megkerdezi az o napjat (ertsd ha veled van beszedtemaja akkor ok, ha veled nem beszel de az anyjaval mindenrol, akkor nem okes)

-ez nem megy a szexualis kapcsolatotok rovasara (mert pl intimitas helyett o eppen az agyban beszel a mamajaval te meg varsz varsz es vegul elalszol:-)).

Amugy meg pont uy ahogy sokan irtak elottem. Teljesen normalis es tok jo dolog.

2020. febr. 1. 20:19
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális.

(Nem vagyok még anyuka)

2020. febr. 1. 20:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
39 vagyok de ja, normális. Én is beszélek anyuval minden nap + messengeren is ír ha van valami. Apu pár hónapja meghalt, bárcsak beszélhetnék még vele is!
2020. febr. 1. 21:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én még 30 se vagyok, anyám közel 60, de életem minden egyes hátralevő napján legalább fel fogom hivni egy pár percre. Ha idősebb lesz, szeretném majd közel költöztetni is hozzám, hogy oda tudjak rá figyelni. Engem anyám nevelt fel és mindent megadott nekem amig nevelt, én kötelességemnek érzem, hogy ezt visszaadjam neki amikor majd rászorul. Ha a páromnak ezzel bármilyen problémája lenne/lesz, akkor az az ő gondja, én ezen az egy dolgon sosem fogok változtatni. Amugy érdekes, ezzel folyamatosan gondja van a feleségeknek és mindig fiú-anya kapcsolat esetén merül fel ez a probléma.
2020. febr. 1. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!