Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám iszik, rohadtul unom....

Apám iszik, rohadtul unom. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Apám kint dolgozik külföldön 5 éve,havonta jár haza 1 hetet.

Suliba járok, így két hétvégére megyek el hozzá,de akkor is egy kínszenvedés mert iszik..

Egyfolytába a csapkodás, káromkodást orra alatt motyogást hallgatom, 5 teljes éve. Ha rákérdezek h mégis mi a baj, a válasza az h semmi, csak tele van a fszom az egésszel gci gci.

Két hétvégére megyek és előtte szinte imádkozom h ne igyon, legyen legalabb egy normalis nap.

Régebben 2 szer is kicsaptam a cirkuszt emiatt, es megfogadtam h soha tobbe nem jovok, de valami megis csak ra vett. Valszeg h hianyzik.

Anyámmal élek igazából nála semmi gond, millioszor jobban szeretek ott lenni, tehát van hova "menekülni" ugymond.

+ Ma szakadt el a cerna,ma is 6ra megjottem,akkor meg jo allapotba volt, mondta h dolga van mindjart jon. 8ra haza ert satureszegen, szokasosat hallgattam.

Nagyszuleim egy hazzal odebb laknak ide menekultem,szinte bogve jottem at 18eves letemre, es vegleg meguntam.

Ti mit tennétek? Hogyan reagalnatok?

Ennyi ido utan hagynatok az egeszet a francba vagy legalabb telefonon tartanatok a kapcsolatot?

2020. jan. 31. 21:46
1 2
 11/11 Miss Endzsi ***** válasza:
0%
Pedig valahogy muszáj lesz kizökkenteni.
2020. febr. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!