Szerintetek természetes, hogy így érzek?
Figyelt kérdés
Elég mérgező családban nőttem fel, a szüleim csak marakodni tudnak egymással, a testvérem örökölte ezt, ráadásul le is néznek, mert csak bölcsész vagyok. Normális, hogy nem vágyok saját családra? Főleg a saját gyermek gondolata idegen nekem. Mi lehet a háttérben?2020. jan. 22. 09:20
11/12 anonim válasza:
Normális. Nekem apám egy alkesz, állatkínzó volt aki verte anyámat. Anyám a válásuk után bulizós lett, velem nem, csak a tesómmal foglalkozott.
A tesóm egy semmirekellő mint apám, drogozik, gyógyszerezik, iszik. Nem volt még munkája sose.
Nagyszülőket inkább hagyjuk...
Én se akarok gyereket sose, ezt a vérvonalt jobb inkább lezárni. Amúgyse szeretem a gyerekeket, és nem is lennék jó szülő. Félek kihozná belőlem is az aggresszív énem, és olyan lennék mint apám.
12/12 anonim válasza:
Én hasonló családi háttérrel rendelkezem, de én ezt csak a házassággal kapcsolatban érzem. Családot szeretnék, de szerencsére nekem a visszájára sült el a dolog : én pont nem ilyen családot, hanem harmónikusat, boldogat, ahol nem üvöltve beszéljük meg egymással a dolgokat. Egy kicsi bizonyítási vagy is van bennem. De egyébként nálad valószínűleg a sok rossz élmény nem ezt hozta ki belőled, hanem az undort, szóval szerintem normális hogy így érzel ezek után. Meg lehet változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!