Muszáj lesz elmennem segédmunkásnak építkezéskre dolgozni, ha apám azt mondja? 21/F
De nem akarok mert nem azért érettségiztem le...
Apám keresett egy ilyen helyet ahová tudnék menni.
Mit találjak ki, ha nem akarok menni?
"nem azért érettségiztem le"
Akkor minek? Mit hiszel milyen munkát kapsz érettségivel? A legjobb esetben mehetsz gyárba, vagy bolti eladónak olyan helyre ahol nem kérnek végzettséget.
Úgy csinálsz mintha olyan különleges lennél az érettségiddel.
21 éves vagy, régen volt már az érettségi. Azóta otthon élősködsz? Nem csodálom hogy megunták
Muszáj lesz elmennem segédmunkásnak építkezéskre dolgozni, ha apám azt mondja?
Ha jobbat nem tudsz találni, akkor valamiből élni kell...Csak egy érettségid van, és mindenhonnan kibuktál, és még munakhelyet is apád keresett neked. Mégis mit akarsz csinálni, amiből eltartod magadat? Úgy tűnik, ennyi néz ki a képességeid és végzettséged alapján, ha szerintedd többre, jobbra vagy hivatott, akkor tegyél érte!
Ne legyél már ennyire életképtelen🙄
Diákmunkád sem volt soha gondolom. Kár, mert az talán kicsit felkészített volna.
Elmész, közben keresel mást. Nem ott kell megrohadni.
Az érettségidre meg ne gondolj úgy, mintha doktorid lenne...
Keress jobbat. Gondolom apád megunta,hogy kibuksz az iskolákból,és otthon vakarod magad.
Ennél a fizikai munka mérföldekkel jobb, és nem is fizet rosszul . Nyilván ha sorra buksz meg ,nem lehetsz valami motivált a fejlődésben, élni,pénzt keresni meg kell . Én elmennék a helyedben,mert legalább valamit be tudnál írni az önéletrajzodba,hogy egyáltalán dolgoztál már életedben,másrészt pénzt keresnél,harmadrészt ha nem is tetszik a munka de motiválna ,hogy keress másikat. Ha meg megtetszik akár mellette tanulhatsz valamit,burkoló,villanyszerelő,stb ezekkel nagyon jól lehet keresni manapság .
Nem tudom mit kezdjek magammal igazából..
Nulláról nehéz ám..
Nem mindenki egy elkényeztett gyerek, akit a szülők pénzelnek!
Érdekes módon rengeteg embernek sikerül valamit kezdeni az életével.
Itt inkább te vagy az elkényeztetett. De minden esetre fordítva ülsz a lovon.
Ennyi idosen teljesen önálló voltam, szülői penzelés nélkül. Pedig nekem még az általad felmagasztalt érettségim se volt.
“Nem mindenki egy elkényeztett gyerek, akit a szülők pénzelnek!”
Azt szeretném kérdezni, hogy akkor neked honnan is van bármid is jelenleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!