Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszáj lesz elmennem segédmunk...

Muszáj lesz elmennem segédmunkásnak építkezéskre dolgozni, ha apám azt mondja? 21/F

Figyelt kérdés

De nem akarok mert nem azért érettségiztem le...

Apám keresett egy ilyen helyet ahová tudnék menni.

Mit találjak ki, ha nem akarok menni?

2020. jan. 18. 19:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%

"nem azért érettségiztem le"

Akkor minek? Mit hiszel milyen munkát kapsz érettségivel? A legjobb esetben mehetsz gyárba, vagy bolti eladónak olyan helyre ahol nem kérnek végzettséget.

Úgy csinálsz mintha olyan különleges lennél az érettségiddel.

21 éves vagy, régen volt már az érettségi. Azóta otthon élősködsz? Nem csodálom hogy megunták

2020. jan. 19. 10:12
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

Muszáj lesz elmennem segédmunkásnak építkezéskre dolgozni, ha apám azt mondja?

Ha jobbat nem tudsz találni, akkor valamiből élni kell...Csak egy érettségid van, és mindenhonnan kibuktál, és még munakhelyet is apád keresett neked. Mégis mit akarsz csinálni, amiből eltartod magadat? Úgy tűnik, ennyi néz ki a képességeid és végzettséged alapján, ha szerintedd többre, jobbra vagy hivatott, akkor tegyél érte!

2020. jan. 19. 10:38
 23/32 anonim ***** válasza:
84%

Ne legyél már ennyire életképtelen🙄

Diákmunkád sem volt soha gondolom. Kár, mert az talán kicsit felkészített volna.

Elmész, közben keresel mást. Nem ott kell megrohadni.

Az érettségidre meg ne gondolj úgy, mintha doktorid lenne...

2020. jan. 19. 11:55
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Keress jobbat. Gondolom apád megunta,hogy kibuksz az iskolákból,és otthon vakarod magad.

Ennél a fizikai munka mérföldekkel jobb, és nem is fizet rosszul . Nyilván ha sorra buksz meg ,nem lehetsz valami motivált a fejlődésben, élni,pénzt keresni meg kell . Én elmennék a helyedben,mert legalább valamit be tudnál írni az önéletrajzodba,hogy egyáltalán dolgoztál már életedben,másrészt pénzt keresnél,harmadrészt ha nem is tetszik a munka de motiválna ,hogy keress másikat. Ha meg megtetszik akár mellette tanulhatsz valamit,burkoló,villanyszerelő,stb ezekkel nagyon jól lehet keresni manapság .

2020. jan. 19. 14:12
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Menj gyorsétterembe. Amúgy őszintén : te mit szeretnél csinálni? Mi a célod? Szeretnél szakmát szerezni? Mi érdekel?
2020. jan. 19. 15:05
 26/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit kezdjek magammal igazából..

Nulláról nehéz ám..

Nem mindenki egy elkényeztett gyerek, akit a szülők pénzelnek!

2020. jan. 19. 19:32
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes módon rengeteg embernek sikerül valamit kezdeni az életével.

Itt inkább te vagy az elkényeztetett. De minden esetre fordítva ülsz a lovon.

Ennyi idosen teljesen önálló voltam, szülői penzelés nélkül. Pedig nekem még az általad felmagasztalt érettségim se volt.

2020. jan. 19. 20:03
 28/32 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és a poén az egészben hogy 20 éves koromig segédmunkas voltam.
2020. jan. 19. 20:04
 29/32 anonim ***** válasza:
91%
Akkor érdemes lenne elmenned a munkaügyi központba ott szokott lenni pályaválasztási tanácsadás, beszélgetnek veled, segítenek kitalálni mihez kezdjél magaddal, egy fajta önismereti tréning. Ott rengeteg képzés tanfolyam indul, sokszor van EU támogatott tehát ingyenes, sőt van, amelyik még neked fizet, ha olyat szakmát tanulsz, ami hiány . Egy ilyen érdeklődés a központban nem kerül semmibe, max egy fél délelőttödbe. Így édesapád is látná, hogy igenis érdekel a munka, még ha csak most jött el az ideje.
2020. jan. 19. 20:59
 30/32 anonim ***** válasza:
90%

“Nem mindenki egy elkényeztett gyerek, akit a szülők pénzelnek!”

Azt szeretném kérdezni, hogy akkor neked honnan is van bármid is jelenleg? :)

2020. jan. 19. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!